Lovar också att utvecklingen går framåt.

2018 har varit ett något motigt PR-år för Final Fantasy VII-remaken; stora interna förändringar, releaserykten om 2023, inte en sekund på E3, få originalmedlemmar i teamet.

Den redan mytomspunna remaken är i aktiv utveckling men Tetsuya Nomura erkänner att man utannonserade spelet för tidigt. Det är nog många som är beredda att hålla med honom.

2019 kanske blir ljusare. Nomura är färdig med Kingdom Hearts III och kan nu lägga all sin energi på Final Fantasy VII. Det låter också som om det är precis vad han, och Yoshinori Kitase, tänker göra. För den japanska bloggen Hokanko (via Wccftech) berättar Nomura att hans nyckelord inför 2019 är "7" och att vi kan vänta oss "flera demonstrationer".

Kitase (som regisserade originalet) bedyrar att utvecklingen går bra.

Development on Final Fantasy 7 Remake is progressing smoothly! I would like to try hard to meet the expectations of fans.

Så... please be excited?

Square Enix är sjukt ojämna i sina leveranser nu. Ett tag var det katastrof (13-serien, första 14 släpptes) då trodde jag det var över för gott. Sen kommer pärlor som FF14, Octopath Traveler och ett godkänt FF15. FF7R kommer inte vara lika bra som origi... 22/12 Tyckte det kändes för tunt och ointressant i det stora hela, fast iofs så gillade jag World of Final Fantasy som också hade pokémon samling, även om det spelet hade sina brister så var det mycket, Mycket bättre än tidigare spel. 21/12 Tycker faktiskt också att XIII-2 var bättre än XIII. Det Pokémon-aktiga insamlandet av en grupp monster och jakten på att få ihop det ultimata teamet var faktiskt lite kul, och det hade mer utforskande av öppna miljöer än korridorsimulatorn XIII. Men... 21/12 Kan verkligen inte hålla med om FF13-2, tycker det är sämre än 13. Det gjorde allting ännu värre än vad det redan var, och lightning returns var ett skämt utan dess like. Resten håller jag med om. 20/12 Jag tror att det kommer att komma till Xbox i och med att de inte uttalat något om någon exklusivitet vad jag har hört. 20/12 Älskar FF7-FF9 helt otroligt mycket, några av mina bästa spelminnen någonsin. Men med 10an kom något slags skifte i estetiken som inte passade mig alls. Det blev helt plötsligt extremt mycket fokus på flashiga kläder, helgalna frisyser och löjliga karak... 20/12 FF13 var en besvikelse, men FF13-2 är faktiskt mycket bra jämfört med FF13. Jag är faktiskt mer hypad just nu över tre andra JRPG släpp än remaken av FFVII. Etrian odyssey Nexus i Februari, Tales of Vesperia Definitive edition till PS4 i Januari samt... 20/12 Jag försökte verkligen med FF13, tänkte att det blir nog bra snart... men det blev det aldrig. Visuellt kändes det överlag bra, men jag fick aldrig någon känsla för karaktärerna och tycker inte story eller monster var speciellt intressanta. 20/12 @Rackaren: Håller med dig. Varför inte behålla det gamla stridssystemet bara och göra spelet snyggare, men eventuellt nya sidospår. 20/12 Jag hoppas att remaken blir bra. Jag.behöver ärligt inte samma spel somnoriginalet i ny förpackning utan välkomnar nytt stridsystem tex. Det här med episoder låter dock inte nå vidare 20/12
Skicka en rättelse