Epic gör allt för att göra sin digitala spelaffär till en attraktiv plattform.

Efter succéerna med Fortnite, som har över 200 miljoner registrerade spelare, omvandlade Epic Games deras spelklient till en fullfjädrad affär där de ska kränga andras spel. De har redan nu lyckats säkra en rad exklusiva titlar såsom Ashen, Journeys pc-debut och Super Meat Boy Forever och i fortsättningen kommer du bara att kunna avsluta Telltales The Walking Dead genom dem.

Spelet försvann från Steam och GOG i september när det fortfarande var oklart om ekonomiskt tyngda Telltale skulle lyckas färdigställa säsongen. Därför kommer du kunna få tag i resten av säsongen via dessa plattformar om du köpte dem där, Epic är inte dumma nog att låsa in avslutningen för folk som redan lagt pengar någon annanstans.

Skicka en rättelse
Ganska gråskalig fråga helt enkelt, speciellt dp vi PC spelare är vana att kinna göra lite som vi vill,medan konsoller nog är mer vana exclusives. Det är värre för dem dock. Där KAN man inte spela. Vad är det värsta som händer här? Att utvecklarna får... 22/12 Seriens fans har redan köpt säsongen, så de kan spela det på steam. 21/12 Nu tycker jag du har fel. Som konsument har du rätt att skippa spelet oavsett av orsak. Om vissa människor inte tycker om att Epic Games köper exklusiviteter, varför ska dessa människor vara med och stödja den utvecklingen? Det bidrar ju bara till att... 21/12 Tycker folk gör fel som bojkottar. Ja,Epic exclusiv suger. Men jag tänker FAN inte straffa det företag som med stor möda lyckats rädda serien! Om det här är enda sättet för dem så får det vara så. Jag orkar ta de tre minuter det kommer ta att registera... 21/12 Nej tack, nu dog serien för mig. 21/12 Usch. Vad besviken jag blir... Konkurrens har jag tidigare konstaterat är bra. Men exklusivitet. Ska vi behöva dras med mer sån skit nu... suck. 21/12 Hoppas det släpps på andra plattformar igen. Vill inte ha det utspritt. Fattade dessutom precis att New Frontier är säsong 3. Varför ska studior ha så korkade namnscheman ibland.... 21/12 Så du menar att det inte endast säljs via Epic, då det finns tillängligt via andra plattformar? ;) 21/12 Helt okej att det finns på epic store, däremot fattar jag inte varför man skulle vara glad för att ett spel blir exklusivt, speciellt inte när det finns 0 logistisk anledning - inte designat till ett system osv. Alla konsumenter förlorar på det, så den... 21/12 Fan vilka raggar schwein alltså. Giriga lud**. Går att hitta säsongen till Steam via Kinguin för 250:- ungefär. 21/12