God speljul!

Julen är antågande och utöver den traditionsenliga julskinkan, grönkålen och glöggen finns det förhoppningsvis lite tid över för spelande också. Brukar du återvända till samma odödliga klassiker varje jul eller tar du tillfället i akt att försöka krympa backloggen? Efter en intensiv spelhöst med tunga titlar som Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed: Odyssey och Super Smash Bros. Ultimate vore det inte lustigt om backloggen visar sig vara flera gånger längre än önskelistan.

Kanske väljer du ändå ett klassiskt spel med snölandskap för att verkligen sätta julkänslan(tm), eller så kanske du passar på att utmana nära och nära i en omgång Mario Kart 8 eller Overcooked 2. Det kanske rentav blir en omgång brädspel eller två – förutsatt att julbordet inte trängt undan all tillgänglig bordsyta. Kort och gott: Vad har du tänkt att spela under julledigheten?

För mig har det blivit mycket Battlefield V och Pathfinder: Kingmaker. =) 27/12 Skulle va trevligt att försöka ta sig an Divinity 2. 26/12 Gillade det så mycket så jag beställde det på skiva från webhallen för 299.. Totalen blir som original priset så jag är nöjd :D Har klarat ut storyn och älskar hur mycket postgame content det finns. Har kört lite Niflheim och kommit till sista steget i... 26/12 257kr är ju rena kapet :D Underbart spel som sagt... Ja, Breath of the Wild får ju timmarna att bara flyga iväg och jag har bara skrapat lite på ytan. Jag som har så många andra spel jag behöver spela klart :P Det får bli sen... 26/12 Spelat ATOM RPG rätt rejält (51 timmar hittills ser jag nu sen jag köpte det för mindre än en vecka sen) under julen och spelar även Stellaris med sitt nya dlc som släpptes lite före jul det med. Problemet med Stellaris är att jag är van vid alla mods... 26/12 Har fått åtnjuta de första tio minuterna på RDR2. Ibland vill man bara bli tonåring igen... 25/12 Kört uteslutande Battlefield V. Mixad känsla ungefär som man skulle vara inne på Ica maxi och bli panik skitnödig. Slänger i alla varor i vagnen kör hem som en dåre. Då kommer det........... Man är inte skitnödig längre!!! par timmar senare går man en... 25/12 Det verkar som att jag kommer att spela en hel massa Let's go Pikachu: Pokemon i mellandagarna. Dottern kräver det. :? 25/12 Känner mig ganska tråkig men jag fortsätter med Battlefront 2 och Battlefield V. Jag tycker det bara blir roligare och roligare. 25/12 Jag har just avslutat min tredje genomspelning av witcher 3 och känner depressionen infinna sig. Vilket spel kan överhuvudtaget lyfta upp mig efter det. Obskyra indiespel, isometriska RPG eller annat trams gör sig icke besvär utan det ska vara pompösa... 25/12
Skicka en rättelse