Insomniacs Spider-Man innehåller i runda slängor en sisådär 30 olika kostymer att bära och bekämpa brott i. Dräkterna är i huvudsak plockade från olika punkter i Spider-Mans långa serietidningskarriär, men där finns även kostymer inspirerade av aktuella filmer som Avengers: Infinity War. Det stora utbudet till trots tyckte många fans fortfarande att något saknades.

Att det fanns en stor efterfrågan på Toby Maguires spiddedräkt från Sam Raimis gamla filmtrilogi görs genast tydligt om du någon gång besökt spelets sub-reddit, eller om du läser några av de bittra kommentarerna på Insomniacs Twitter. Eftersom inget nytt om kostymen hördes efter att planerna för det sista dlc-paketet var spikade var det flera fans som tog till en allt starkare ton.

I just det här fallet kan tjatet emellertid ha lönat sig. Fansens böner hörsammades och Sam Raimis dräkt finns att ladda ner helt gratis sedan några dagar tillbaka. Och i ärlighetens namn kanske en omspelning av Spider-Man i denna dräkt är ett bättre sätt att återuppleva det tidiga 2000-talet än att faktiskt se om filmerna, eller vad säger du?