Dags att fira som om det vore 2002.

Insomniacs Spider-Man innehåller i runda slängor en sisådär 30 olika kostymer att bära och bekämpa brott i. Dräkterna är i huvudsak plockade från olika punkter i Spider-Mans långa serietidningskarriär, men där finns även kostymer inspirerade av aktuella filmer som Avengers: Infinity War. Det stora utbudet till trots tyckte många fans fortfarande att något saknades.

Att det fanns en stor efterfrågan på Toby Maguires spiddedräkt från Sam Raimis gamla filmtrilogi görs genast tydligt om du någon gång besökt spelets sub-reddit, eller om du läser några av de bittra kommentarerna på Insomniacs Twitter. Eftersom inget nytt om kostymen hördes efter att planerna för det sista dlc-paketet var spikade var det flera fans som tog till en allt starkare ton.

I just det här fallet kan tjatet emellertid ha lönat sig. Fansens böner hörsammades och Sam Raimis dräkt finns att ladda ner helt gratis sedan några dagar tillbaka. Och i ärlighetens namn kanske en omspelning av Spider-Man i denna dräkt är ett bättre sätt att återuppleva det tidiga 2000-talet än att faktiskt se om filmerna, eller vad säger du?

Skicka en rättelse
Hehe bra fråga. Jag tar en öl och funderar på saken! 25/12 Fast, fast...är det Alfonso "Carlton" Ribeiro som har rättigheterna till Fresh Prince in Bel-Air? Eftersom han stämmer Fortnite-skaparna menar jag? Det är av sådan monumental vikt att vi reder ut vem som har ekonomisk rätt till vad här. Om jag bara kund... 25/12 Alright. Tror dock att det är Sony som är rättigheterna snarare än en skådis eller en regissör, då det är de som pyntade för filmerna :) 25/12 Det var mer ett skämt med en wink till tråden som berättar om hur Carlton-karaktären stämmer Fortnight-skaparna för deras ”moves”-stölder :) Samtidigt, jag associerar ju dräkten mer med Tobey Mcguire än Sam Rami, som antagligen är den som får eventuell... 24/12 "Back to formula" 24/12 Tror du på riktigt att de har kört på denna designen utan att göra rätt för sig? 23/12 Om man bara gör sidsaker så kanske man tröttnar lite men storyn är intressant och bra och man vill hela tiden komma vidare. Generellt sett är striderna och svingandet tillräckligt roligt att man aldrig tröttnar på det heller och man låser hela tiden upp... 23/12 Korta svaret på din fråga: Nej! Det längre: Jag har klarat spelet två gånger, en gång på NG och en på NG+. Klarat alla DLCer, och har 100% på allt som spelet trackar. Jag sitter uppe i Norr nu och längtar tills jag får komma hem igen och spela den sista... 23/12 Jag är Xbox-kille så jag missar det här spelet. Verkar jäkligt kul. Men är det fortfarande kul efter att ha spelat ett gäng timmar? Det ser ju helt fantastiskt att bara kunna svinga sig runt i staden men tröttnar man inte eller händer det lite nya saker... 23/12 Carlton kommer nog stämma... 23/12