Det retroinspirerade plattformsäventyret har hittat sin publik.

Det sockerstinna A Hat in Time är en färgstark hyllning till de gamla plattformsäventyren som var som störst under 90- och 00-talet. Bevisligen är det något som går hem även hos dagens publik och utvecklaren Gears for Breakfast kan nu stoltsera med att deras titel har sålt i över en miljon exemplar.

Högst sannolikt är det en siffra som kommer att växa till sig ytterligare i framtiden eftersom A Hat in Time just nu preppas för en release till Nintendo Switch. När det ska släppas är ännu inte skrivet i sten, men det går såklart att spela redan idag på PS4, Xbox One och pc.

Skicka en rättelse
Otroligt charmigt spel som fångade mitt intresse efter att ha sett enbart den grafiska stilen vid kickstarterkampanjen. Det har även ett fantastiskt community med fullt av begåvade människor som bidrar till spelets lore (spana in A Hat In Time's Twitter... 27/12 Sjukt bra spel! Musiken, gameplay ja nästan allt!! Till er som inte äger spelet, köp! Kör en del speedruns i spelet men har en bit kvar till WR. Nog snabbast i Sverige iaf. Någon Dansk och en Jänkare är ruskigt snabba i spelet. 26/12 Skitbra spel! 25/12 Riktigt charmig plattformsspel men jag gillar inte namnet då det är lite halv drygt att uttala, särskilt "ööö Hat....". Hehe, löjligt men det känns konstigt i min käft. Annars ett mäktigt spel så det är en petitess. Äger det till Steam sedan launch men... 25/12 Varför tycker jag att "A hat in time" är ett extremt bra namn på ett spel? Känns som att oavsett vad spelet handlar om så skapar det ett intresse. 24/12 Oh! Äntligen på g till Switchen alltså. Gjorde faktiskt en sökning i N-store för några veckor sedan bara för att kolla. Blir definitivt ett köp. 24/12 Att man missat detta helt, ligger i önskelistan nu iaf :) 24/12 Måste vara exet jag köpte på steamrean som tog det över strecket! 24/12 För intresserade finns det med 45% rabatt på Steam under julrean https://store.steampowered.com/app/253230/A_Hat_in_Time/ 23/12 Fantastikst spel! Ångrar att jag väntade 6 månader att plocka upp det. Er favorit låt från spelet? Min är: https://www.youtube.com/watch?v=IrzjCwHbwF0 23/12