Uppdatering 1/1

Vi klarade det! Auktionerna och insamlingen hos Barncancerfonden har tillsammans passerat 70 000 kr. Ni är fantastiska.

Uppdatering 31/12
Vi är cirka 1600 kr från att nå totalt 70 000 kr, med Tradera-auktioner och direktinsamlingen på Barncancerfondens hemsida.

Uppdatering 19:20:

Våra vänner på Philips ger våra medlemmar chansen att buda hem en Philips 436M6VBPAB bildskärm! Länk till budgivning hittar ni här så fort vi skapat en annons. För er som vill läsa mer om skärmen gjorde vår testpilot @Uberpwnage2.0 ett matigt test som hittas här!

Nu finns det länk, in och buda på skärmen här!

Originalnyhet:

Förra året samlade vi tillsammans mer er läsare och tittare in nästan 30 000 som gick direkt till Barncancerfonden. En smärre succé. Och på köpet hade vi en supermysig kväll där Årets spel korades! Snart är det dags igen.

På fredag 28 december sätter sig Calle och Jocke i studion igen för att räkna ner det här årets allra bästa titlar. Är fältet helt givet eller kommer det överraska? När vi dragit topp 10 kommer hela listan på 20 spel att publiceras på sajten.

Vi kollar även längre bakåt och funderar över hur väl 2017-listan stått sig. Och så dreglar vi så klart över spelåret 2019. Kanske dyker det även upp någon gäst!

18:00 drar vi igång på vår Youtube-kanal, så ladda med mat, dryck och ett gott humör. Kan vi klå förra årets insamling? Vi lovar att utsätta Calle för olika hemskheter i takt med att siffran stiger.

Vi ses i chatten, och ladda gärna med förra årets video redan nu.