Falskt eller fakta, avgör själva!

En fransk återförsäljare vid namn WTT.biz råkade nyligen lägga upp en produkt för The Withcer 3 på Nintendo Switch. Huruvida detta var ett misstag eller inte är ännu oklart, men rykten om att det sagolikt populära spelet skulle komma till Nintendos nya konsol är allt ifrån ovanliga.

En stor misstanke mot det motsatta är spelets grafiska krav, men eftersom spel såsom Doom nu har intagit konsolen är det kanske inte så omöjligt som man tror.

Switchen är så otroligt klen att det skulle vara helt omöjligt att få Witcher 3 att flyta utan att göra om det till en geggig sörja som Rocket League. Det har skett imponerande portningar hittills med tanke på vad lite maskinen klarar av men Nintendo... 01/01 Läste du hela inlägget ens? Du försökte göra så att han ser dum ut men det enda du lyckades med var att göra dig själv det... :p 01/01 @roftg: Det är precis så jag menar och skrev! Tänker enbart på Prime serien. Längtar dock till Metriod Prime 4. Nästa år (2019) kanske? 31/12 Nya spel?,. Metroid är en urgammal spelserie.. du menade kanske nya versioner av gamla spel😂🤣 31/12 Som vanligt rör det sig förmodligen bara om en så kallad Place Holder. Händer hela tiden bland återförsäljare. Förstår inte riktigt nyhetsvärdet i detta. 31/12 Nja. Hoppas mer på att Nintendo eller andra utvecklare gör nya spel. Hoppas själv på att Metroid prime Trilogy kommer till switch! Ja det är inget nytt men jag har aldrig spelat alla spelen... :( 30/12 Gissar att det blir nåt sånt här? http://www.nintendolife.com/news/2018/09/assassins_creed_odyssey_is_coming_to_nintendo_switch_but_theres_a_catch 30/12 Jag älskar Switch, men inte en chans att detta kan bli bra på konsolen. Spelet är otroligt vackert och kräver sin skönhet för att verkligen leva ut till sin fulla potential. Detta kan inte Switch leva upp till. Om det nu inte är så att det kommer en ny... 30/12 Jag har en 55" TV 30/12 Sett den, 2/5, inte riktigt min genre. 30/12
Skicka en rättelse