Atlus utannonserade nyss att Catherine är på väg till pc, men några dagar innan dess släppte rollspelsutvecklaren även en teaser för det kommande projektet Persona 5R på Youtube. Den knappt 30 sekunder långa trailern visar Shibuya Crossing, vars blinkade bildskärmar låter oss veta att flera nya Persona-projekt är på gång. I slutet av trailern hänvisas vi till den nya sajten persona5r.jp för mer information.

Så vad är då Persona 5R? Än så länge har vi faktiskt ingen aning och sajten säger inte mer än trailern: Vi kommer att få höra mer i mars 2019. En inte alltför vild gissning säger att det handlar om en utökad version av originalspelet. Rent historiskt har Atlus gjort detsamma tidigare med såväl Persona 3 Portable och Persona 4 Golden, så det skulle inte förvåna alltför mycket.

Övriga projekt då? Trailern använder ju trots allt frasen: "New Projects". Tja, kanske kan huvudpersonen Jokers framtida medverkan i Smash Bros. vara ett tecken på att Persona 5 i någon form även kan vara på väg till Nintendo Switch?