Nej, vi fick aldrig se något Alien: Blackout under The Game Awards, även om varumärkesregistreringen kvarstår. Men samtidigt som tiden får utvisa vad Blackout slutligen mynner ut i riktar vi i stället blicken mot det officiella Alien-kontot på Twitter där ett intressant teaserklipp nyss laddats upp.

Av teasern kan vi utröna följande: Den nya Alien-upplevelsen utspelar sig sannolikt ombord originalskeppet Nostromo, vi kommer att se Amanda Ripley i huvudrollen och det kommer att släppas någon gång under 2019. Ledorden "Read. Watch. Play." hintar om att historien kan komma att berättas över fler olika medier, men det är i nuläget oklart om "Play"-delen verkligen refererar till en sann uppföljare till uppskattade Alien: Isolation, som också hade Amanda Ripley i huvudrollen.

I slutet av teaserklippet ser vi förvisso en datorgenererad Amanda, men fram tills att mer information finns att tillgå kan vi inte utesluta att det handlar om exempelvis ett mobilspel eller en browserupplevelse. Har det registrerade varumärket Alien: Blackout kanske något med det hela att göra trots allt? Vi väntar otåligt på mer information.