Man får ge Bioware att deras "sista chans" bjuder på ögongodis.

Anthem, loot-shootern från forna rollspelsutvecklarna Bioware, har beskrivits som sista chansen för företaget. Efter misslyckandet med Andromeda, ägarna EA:s abrupta nedstängning av Visceral Studios och hård kritik från delar av spelarcommunityt, tror en del bedömare att Anthem-succé är ett måste om företaget ska fortsätta existera. Samtidigt säger flera att EA:s påverkan på spelet inte alls är så stor och att Bioware har stor kreativ frihet och har gjort sina egna val med Anthem. Tidigare game designern James Ohlen, med 22 år på företaget (inklusive Anthem) innan han hoppade av för andra uppdrag, sade till Gamesindustry att han tror att EA är ute efter en långsiktig relation med Bioware.

Oavsett så har nu det stora marknadsföringsmaskineriet dragit igång med sikte på releasen 22 februari, och på sitt anförande inför årets CES-mässa drog Nvidia sitt strå til stacken. Filmen nedan visar 4k-gameplay med fokus på det grafiska lull-lull som säkert kommer att bli någonting i hästväg. Anthem drivs av Dices Frostbite-motor.

Grafik eller FPS? Anthem-spelare med finkonsolerna kan få välja
Videospecial! Vi djupdyker i Anthems fyra tunga klasser
Allt story-dlc till Anthem kommer vara gratis

Enligt definitionerna i den artikeln skulle det man fick testa klassas som closed beta*, såvitt jag kunde utröna av att ha spelat var det iaf feature complete (fast med låst innehåll) hade stabil motor, färdig grafik (alla texturer och effekter fanns)... 09/01 Att folk tror att man förhandsbokar för att man tror att spelet kan ta slut är ganska komiskt... :P 08/01 @grollo_92: Det handlar inte om att spelen kanske tar slut, det handlar nog mer om att de vet de vill prova spelet och antagligen inte bryr sig om vad andra spelare eller kritiker ska säga om spelet, :) 08/01 37 personer här på FZ i skrivande stund som förbokat eller 8% av de som svarat på frågeställningen i artikeln. Helt otroligt för mig att det fortfarande finns folk som förhandsbokar spel idag trotts allt skit man hör om spel som inte levererar. Men ja,... 08/01 Tycker ändå grafiken är... ganska viktig. Alltså gameplay är ju VIKTIGAST, men att vandra i norra Skyrim och nästan börja huttra? Grafiken har ju en hel del med det att göra. Inte bara tekninskt utan även designmässigt så klart. Med det sagt så sitter... 07/01 Ja, har jag missat någon regel om att man inte får gnälla för att det är en alpha? Attans då, bra att du var här och sa till mig! 07/01 Ja du får väl ta och rapportera detta fatala snedsteget som jag tog när jag lämnade denna detaljrika information. 07/01 Det där säger allt som är fel med Bioware idag. Okay om en ny aktör kommit med en titel som Anthem, men att höra att Bioware gör en Destinykopia, som mer fokuserar på action än Biowares signum som är storyn, och som dessutom känns bäst med en handkontro... 07/01 Jag spelade alfan och blev faktiskt rätt pepp! Snyggt så in i bomben, skön känsla i vapen. Enda störiga var flygkontrollerna med mus men läste på deras Twitter att det ska vara förbättrat nu. 07/01 Det första Bioware-spelet sedan Neverwinter Nights som jag inte känner mig det minstra intresserad av, tyvärr. Jag saknar det "gamla" Bioware med allt vad det innebar. Men Mass Effect Andromeda brände mig verkligen. 07/01
Skicka en rättelse