Är betydligt större än de två föregångarna.

Där Shenmue och tvåan var äventyr du tog dig igenom på en vecka ska Shenmue III vara ett "flera veckors-spel". Det och annat säger Yu Suzuki i en rad kinesiska intervjuer som auto-översatts i forumet Shenmue Dojo. Med andra ord: saker kan ha gått förlorade i översättningen.

Alla minispel från de två föregångarna är inte med i trean men Lucky Hit, Excite QTE och (såklart!) gaffeltrucken gör comeback. Sidouppdrag ska länkas samman med huvudberättelsen, något man ville göra i Dreamcast-spelen men då inte lyckades genomföra. Suzuki-san säger också att trean blir mer "hardcore", mycket tack vare att man ökat på spelarfriheten en hel del.

Om allt går som det ska släpps Shenmue III i augusti, och då har det gått arton år sedan Shenmue II släpptes till Dreamcast. Man kan säga att det är på tiden, och redan nu finns tankar på del fyra.

Kom igen, lägg ner de där tankarna på en fyra. Shenmue 3 är ju ett rent nostalgiprojekt. Se till att avsluta den här lilla sagan nu och låt bli att hamna i franchise-tankar! 09/01 Haha 😅 Ja det var mycket väntande och i bland räckte inte tiden till. Utvecklarna kanske har gjort 3an så att man är tvungen att spela i flera veckor för att trigga end-game. Klockan i spelet är låst till den verkliga tiden 😉 09/01 Eller att man bara fick vänta på rätt in-game tid. Var ju otroligt hur mycket man bara satt och väntade i det första spelet iaf. 09/01 Hmm. Upptäcka alla POI, hitta alla saker i "finn X för mig" typ Vietnam lighters och cheesburger dolls eller vad de hette. Finna alla Wolf Beacons. Sedan hade jag säkert ett par timmar i bara åka runt och flumma. I FC5 gjorde jag inte som i Grim Dawn,... 08/01 Woot? Min sparfil säger 18 timmar och då är main story 100 % samt alla challenges (utom online/arcade) gjorda och hela kartan avtäckt. Det finns självklart mer att göra än så, men efter 18 timmar kände jag mig helt klar med spelet. Vad har du gjort i... 08/01 "Yu Suzuki, the creator of the Shenmue series, teases that the upcoming Shenmue 3 may make its way onto Microsoft’s Xbox One, despite the deal in place with Sony." https://gamerant.com/shenmue-3-xbox-one-444/ 08/01 fan va nice!! 08/01 @Pretorian24: Shenmue 1&2 Remastered finns ju på Xbox One, så det vore konstigt att inte släppa 3:an. Sony har säkert köpt till sig nån tidsexklusivitet gentemot Xboxen. 08/01 Var av ca tre veckor är quick time events... 07/01 Han utgår definitivt inte från timmar, utan hur många dagar en genomsnittsspelare lägger på det (med normalt långa spelsessioner per dag). Han jämför med Shenmue 1 & 2 och säger att dom tar en vecka att klara. Shenmue 2 uppskattas som 30 timmar för att... 07/01
Skicka en rättelse