Säg mutant-omelett.

Metro Exodus släpps 22 februari 15 februari då 4A Games och Deep Silver tyckte att vi var värda atomvintern en vecka tidigare än vad som ursprungligen utlovats. Vi klagar inte.

I ett pressutskick bekräftar 4A Games att ett fotoläge inkluderas från dag ett, till samtliga format. Postapokalypsen må vara horribel och livsfarlig, men med fotoläget kan du förhoppningsvis också ta fram en alldeles underbar sida av den. Jon Bloch, exekutiv producent:

Photo Mode has been one of the most requested features from the Metro community. They’re relatively rare in 1st person shooters, but the team have been determined to make it work and give Metro fans the opportunity to capture their own stories from the Russian wastelands.

Pc-spelarna skäms bort lite extra då man kommer dra nytta av Nvidias skärmdumpslösning.

@Fulci: Jag håller inte med. Det är en marknadsföringsgrej i spelet, alltså att det ska genereras social media aktivitet när folk postar bilder från spelet med photo mode. Vill man göra ett uttalande för att marknadsföra spelet i sig så snackar man väl... 09/01 @Fulci: Nej, nu snackade vi om "vem som bryr sig". Bara att folk har använt funktionen ibland betyder det inte att de bryr sig. Jag har använt det ett par gånger, men inte bryr jag mig om det för det, det är hugget som stucket. Snipp snapp snute, så var... 09/01 När jag skrev inlägget var det över 70% som svarat Nej och ensiffrigt antal procent som svarat Ja, vilket är det jag baserar mitt inlägg på :) Det är min tolkning av majoritet och minoritet, du får ha din. 08/01 OK, tack. Har nog hört namnet/ordet innan men har verkligen inte det blekaste om vad det är. Får googla lite. 08/01 Frågan är "Brukar du använda fotoläget i spel?" Svaret "Ja" och "Ibland" är folk som använder det. Svaret "Nej" är folk som inte använder det. Kan inte bli klarare än så, men ändå lyckas du tolka det annorlunda. 08/01 @Fulci 7% som rent ut säger "ja". "Ibland" är ju ett friståene alternativ som du knappast kan använda för att visa att folk bryr sig. 08/01 31% ≠ "ingen bryr sig" eller "fåtal" 08/01 Jag tror mer "Suka blyat" *Kappa* 08/01 Det här spelet ser jag fram emot!!!! 08/01 Det är en marknadsföringsgrej som får det att låta som en större grej än vad det är. Du ser ju själv i omröstningen här hur många som inte ens använder funktionen. Jag håller med om att "ingen bryr sig". Min tolkning av det är att det är en helt överflö... 08/01
Skicka en rättelse