Simulator-marknaden börjar bli så fullsmetad, blir Architect nästa buzzword för simuleringssugna?

Svenska spelhuset Paradox Interactive har köpt alla rättigheter till Introversions Prison Architect, fängelsesimulatorn som gjort succé på såväl pc och flera andra plattformar. I pressmeddelandet står det att man, förutom att fortskrida med planerna för mobilsläppet, ska fortsätta utvecklingen av spelet samt utforska möjligheterna för fler titlar i Architect-spektrumet. Med tanke på alla spel i Nånting Simulator Årtal-genren, och hur pass populära de ändå är, låter det klokt samt intressant.

Om du fick spekulera, vilket ord skulle du helst se Paradox sätta in framför "Architect"? Med tanke på deras historia känns ju förslag som "Royal Intrigue Architect" inte helt otippat, inte heller "Space Station Architect".

Du får ta del av spelupdateringarna och buggfixarna även om du inte låst upp nya grejerna i själva DLCn. Crusader Kings 2 och Everquest är nog de dyraste spel (DLCer och expantioner includerat) jag köpt. 10/01 De besvarar massa frågor från spelarna här: https://twitter.com/pdxinteractive/status/1083031140192215040?s=21 09/01 Kul. Nästa 'tycoon, kanske? Och sen kommer det ju bra spelideer bara av att köra ordleken ni uppmanade till. Chaos/Supervillain Architect, Cult Architect eller varför inte Architect Architect. 09/01 Nu kommer alltså miljarders små men dyra dlc börja komma till mitt älskade Prison Architect a la Paradox style... samt några uppdateringar som lägger in buggar som sen ytterligare större dlc fixar... Vet inte, kanske bara är jag som upplever paradox:s... 09/01 Kommer förhandsboka "Brothel Architect Über Edition" om de kommer 09/01 Tror du har rätt om det. PA... kul nån dag. Tyckte det bugga ganska ordentligt. Skulle behöva lite snyggare grafik. ;-) 09/01 När jag såg videon ovanför så insåg jag att det nog är svårt med ett 3D läge (eller 2D isometriskt) utan att spelet är anpassat för det från början. Precis som du säger gäller det också för Rimworld. 08/01 Ja du har en bra poäng. Första spelen flyter grymt på min gpd-win. 08/01 Håller med om att Rimworld är ljusår bättre än Prison Architect i samma genre. 08/01 Ja grafiken är inte direkt tilldragande men det är möjligt att den precis som i Rimworld (ett tusen ggr bättre spel) så är det lite av en nödvändighet för att snabbt kunna identifiera saker och förhindra att det blir för rörigt. 08/01
Skicka en rättelse