En veckas ban för att ha ramlat av stolen efter en blöt kväll.

I takt med att streamingplattformen Twitch växt sig så stora att de på allvar konkurrerar med televisionen har kraven på att innehållet ska hålla sig någorlunda städat ökat. Så när de såg Joseph “Mango” Marquez, en av världens bästa Super Smash Bros-spelare, ramla av stolen efter en blöt kväll drog de i handbromsen och bannade honom i en vecka.

Marguez, som tillhört det absoluta toppskiktet inom Smash Bros i många år, förnekar inte att han drack under kvällen men menar att han fejkade kolapsen för en komisk effekt.

Han verkar dock ta avstängningen med ro och skämtar om hur han under de senaste dagarna känt sig vilsen - hur ska han veta när han ska duscha nu när det var hans rutin inför streams?

Skicka en rättelse
Ser inte problemet iom att han blev avstängd. 11/01 Igen, det är inte censur. När ska ni anti-pk-människor förstå att företag gör exakt vad de vill på sin egen plattform. Vänd på det istället och säg varför twitch måste visa innehåll som går emot deras värdegrunder? Han kan helt på sin egen hand skapa... 10/01 Jag förstår inte vad du menar om det var ett svar på mitt inlägg. 09/01 Vilken tönt som ”bara kan bli full på sprit” 09/01 jag håller med, twitch borde vara helt 18+ det finns ju fan nakna handleder och ibland ser man sockarna på människor ..... jävla ksetet pk samhälle vi ska leva i nu, vill du inte att barn ska se på twitch blocka det i din router och ta bort barnets simk... 09/01 vilken tönt som blir full på öl 09/01 Naah, riktiga kompisar reser en upp på stolen igen och bjuder på en öl till :p :) 09/01 Smash är väll ett spel som lockar barn. Då bör inte folk vara berusade när dom sänder oavsett om det var skämt eller inte. Twitch kanske borde göra nått mer än att bara har 18års uppmaningar och dela sidan i ett under 18 och från 18 så slipper unga hamn... 09/01 Det är ju så det funkar i verkligheten också? Ramlar av stolen på krogen. Krogen och Kompisarna : Nu räcker det för denna veckan. 09/01 Allt det här är ju bara en skämtsam kommentar till texten som smashspelaren Salem skrev om meleecommunityt. :P Mang0 gör karikatyr av Salems bild av Mang0. "Mango is someone who constantly drinks and does whatever he wants and doesn’t care about anythin... 09/01