Slutet finns inte tillgängligt från dag ett, vi får vackert vänta på dag två och tre.

Att fysiska ex av Kingdom Hearts III läckte redan i mitten av december, när releasen sker 29 januari, var förstås inget Square Enix hade räknat med. Man sade dock i samma veva att spelets epilog och hemliga slut inte var inkluderat i de versionerna, och nu förtydligar Square Enix i en rad tweets: epilogen patchas in 30 januari och det hemliga slutet den 31 januari.

29 januari får vi en dag ett-patch, och varför slutklämmarna inte inkluderas här förtäljer inte historien. Förutom fixar får vi på releasedagen tillgång till "memory archive" som är en rad filmer som sammanfattar den intrikata berättelsen fram till Kingdom Hearts III.

Skicka en rättelse
Bra att slutet kommer när spelet släpps. Hatar för övrigt allt som har med data mineing att göra. Det och moddar förstör illutionen helt för mig. 13/01 Hoppas inte på ytterligare en fortsättning. Orkar inte vänta i 10år på nästa titel. Kommer nog aldrig spela igenom en serie som pågår tills man är 90 bast. 12/01 Du sammanfattade nog väl varför man inte orkar med spelserien ;) Spelade första spelet till ps2, helt ok men sen har jag inte spelat nåt mer 12/01 @1337Figaro äsch, spela 1an och 2an det räcker. Storyn är inte så "komplicerad" som människor vill påstå. Ifall du efter det känner att du inte förstår eller helt enkelt vill veta mer, så slå upp en sammanfattning på Youtube. 12/01 Det finns inga spinoffs i serien. Hela serien hänger ihop kronologiskt. Däremot så släpptes inte alla delar kronologiskt i väst. Det finns filmer ute redan som inkluderats i tex Kingdom hearts 1,5 och 2,5 mixarna som släppts till PS4 i ett paket samt... 12/01 @1337Figaro: Jag förstår vad du menar, men dom är egentligen inte spin-offs på det sättet många tror. För nu när alla spel väl är släppta (förutom 3an då) så hänger alla spel ihop. Sen så är ju inte Kingdom Hearts 2 det andra spelet i serien och 3an är... 11/01 VIll verkligen ge denna spel serie en chans för är både Final Fantasy och Disney fan. Men pallar verkligen inte med allt jävla krångel med spin-offs och shit som finns i den här serien... Hade lirat dem utan tvekan om det var en normal trilogi. 11/01