Brukar du ladda ner gratisspel överlag?

Gratis är gott och efter Super Meat Boy och Subnautica fortsätter Epic Games Store spotta ur sig kvalitativa gratisspel. What Remains of Edith Finch är gratis från och med nu till och med den 24 januari. Det rosade äventyret släpptes under 2017 och snittar på respektabla 88 hos Opencritic.

Det är bara början på gratisbonanzan. Epic har lovat att nya gratisspel ska dyka upp varannan vecka under hela 2019. Det är med andra ord drygt tjugo kvar att ladda hem. Hurra! Eller... orka!

Vi skriver 2019 i kalendern och skäms bort med gratisspel i parti och minut. (I forumet tipsar exempelvis @Thorne om A Story About My Uncle från Humble Bundle.) Kanske är vi helt enkelt så bortklemade eller har backloggarna så fulla att vi helt enkelt hoppar över många gratisspel.

Nej jag tog upp PSN och Xbox Live som exempel bara. Vilken plattform på PC tycker du är bäst? Tycker inte någon av de andra som jag har konton hos matchar Steam (EA Origin, Uplay, Battle:Net, Social Club). Tråkiga Interface, saknar massa statistik, Sakn... 14/01 neeeej jag missade att Subnautica var gratis, nu kostar det igen 13/01 Det jag är mest rädd för när det börjar sprida ut sig och det blir konkurrens, är att förr eller senare så kommer några butiker förlora och gå under, och då stryker alla spel jag köpt där med, och som det är nu så har jag investerat ofantligt mycket pen... 13/01 Smaken är som baken! PSN och Live är inte alls bra(trots att jag inte ens nämt dom eller tv-konsoler, hade väl varit bättre för diskussionen om du använt direkta konkurrenter på samma plattform?), det kan jag instämma. Steam är segt med ett dåligt UI... 13/01 Har följt allt du har skrivit här Hannes. Mycket bra printat. Jag instämmer till allt. Denna exklusivitets deal är bedrövligt alltså. Vad är det som du tycker är dåligt med plattformen Steam? Jag kom iofs in sent på plattformen år 2016 efter piratande... 13/01 Förklarade i ett annat inlägg så du kan titta på det. Vet inte vad du menar med att valve har betett sig illa dock. Att de inte utvecklat half life 3? Att kalla valve giriga är objektivt fel när de konstant utvecklar sin tjänst, satsat på att utveckla... 13/01 Nu får du gärna utveckla hur en bra utmanare till Steam(därav konkurrens, vilket är nödvändigt och positivt) är dålig för industrin? Är det Fortnite du är emot? Deras microtransaktioner? Så illa som Valve har bettet sig och så kass klient som steam är... 13/01 Fast det är ideologiskt utopiskt flum att konkurrens drar ner priserna. Utvecklare, utgivare och plattformar har inget intresse alls av att sänka priserna just nu. Kommer priset på Division 2 att bli billigare på Steam? Nä, just det, det kommer inte ens... 13/01 Jag kan försöka förklara: Steam har fått konkurens. Konkurrens drar ner priserna och ger större andel av slutpriset till utvecklarna. Och det är dåli... Ehh nej jag kan nog inte förklara. Kanske handlar mest om att det blir lite mer besvär när ens spel... 13/01 Till och med deras egna spel som Half Life 2 och Portal kan man spela utan steam igång ^^ 12/01
Skicka en rättelse