När 30 minuter inte är nog att umgås med mordiska zombies.

Capcoms hårda gräns för hur länge du kan spela Resident Evil 2-demot blev omdebatterad, där vissa menade att 30 minuter är bättre än inget medan andra muttrade. Om du är beredd att böka lite så har såklart internetz hittat lösningar på hur du kan återuppleva stämningen på Racoon Citys polisstation. Vissa kräver dock att du installerar mjukvara som mixtrar med installationsfilerna, från grupper som vanligtvis är involverade i att cracka spel, så du gör det på egen risk.

På konsol kommer du runt begränsningen genom att skapa nya konton för varje gång du vill spela Resident Evil 2-demot, vilket också innebär att du måste börja om början varje gång. Inte optimalt men det ger dig extra tid att snoka fram alla detaljer. På pc kan du stanna tiden helt, men det innebär också att du behöver googla fram inte särskilt TOS-vänliga metoder.

Något som är lite av en gråzon, men som ändå görs på egen risk, är att installera Steam Achievement Manager som låter dig fimpa de utmärkelser som styr huruvida du har klarat av demot eller inte. Eller så väntar du 11 dagar på att fullversionen släpps.

Skicka en rättelse
När man ger utgivare mer och mer "spelrum" så sker det som snart är på väg att hända och kom inte och påstå att ni inte blivit varnade. Vi ser det redan börja ske, fler och fler IP som från början var PC och konsolspel utvecklas nu för mobiler, F2P spel... 15/01 Att folk grinar är det sjukaste. Dom flesta AA spel som släpps nu för tiden erbjuder ju inte ens Demo 15/01 Är det nån som hört ifall det kommer gå att spela hela spelet när det släpps utan internet uppkoppling? 15/01 Jag missade helt att man kunde gå ut genom huvud entrén när demot börjar så kul att de visar här vad som är utanför. https://www.youtube.com/watch?v=_UxrjEdc0qE 15/01 Kännde samma sak. Äntligen tillbaka! RE7 var nice som tusan men mer ett eget IP. 1-3+cv och till viss del 4an var riktigt bra spel på sin tid. Nu tog de de som var bra med de första spelen, det lite ”nya” från 4an och fimpade action grejjerna från 5 och... 14/01 Äh. Tack för tipset. Jag spelade demon 30 min I sträck, vissa saker rusade igenom. Andra gånger beundrade jag hur resident evil äntligen är tillbaka igen. Kan man lita på CAPCOM att de kommer greja detta? 14/01 Har svårt att förstå varför man blir upprörd över att ett demo är tidsbestämt. Kanske jag som är gammal och skruttig. Men man kan se det som briljant marknadsföring då spelsiter och streamingsiter är fulla av gratis reklam för spelet ifråga. 14/01 Jag slutar "gnälla" om folk slutar kalla saker för vad det är, en stor anledning till att Alpha och Beta tester inte kallas för vad det egentligen är, demos, beror på just det, ord som ändras för att folk inte förstår skillnaderna;). 14/01 Oh no de blir sugna på att köra mer, no shit sherlock. Det är ju fortfarande en tribute till de begränsade demot från 90-talet, och nej, på det demot var man inte begränsad till att köra en gång men denna gång är man, sluta gnälla. 14/01 Tidsbegränsad ja, men jag vill då inte minnas att det bara gick att spela en enda gång och sedan gick det inte att spela mer när tiden löpt ut (ett annat spel som använde sig av liknande system vill jag minnas var Outcast). Det är verkligen inte samma... 14/01