Löftet står fast, hävdar Bioware.

Såret från EA-utgivna Star Wars Battlefront II och de infekterade mikrotransaktionerna har knappt läkt, men Bioware lovar ännu en gång: EA-utgivna Anthem kommer inte att få pay-to-win.

Diskussionen blev återigen aktuell när Anthem-producenten Michael Gamble berättade att de som kör den kommande demon får 100 "coin" (spelets valuta) att köpa kosmetiska prylar för. Anthem har ett system för mikrotransaktioner som potentiellt sett skulle kunna fungera som det gör i exempelvis Overwatch; ren kosmetika du kan köpa för riktiga pengar, men ingen pay-to-win.

En användare menar dock att det inte finns någon garanti för att Bioware inte lägger till lootlådor med pay-to-win-syfte efter de första recensionerna. Snicksnack, svarar Gamble.

Okay, spännande tolkning av min text där! 🤔 Om du skulle kunna skicka en uppsats till mig, i vilken du förklarar hur du kom fram till att jag antytt p2w i F76 så kan vi tala vidare kring de ytterst onödiga resultaten av att som konsument försvara multim... idag 00:16 Mkay, jag ser ärligt talat inte mängder med bra AAA-spel, för det var AAA-marknaden jag prata om nu här. Och när vi snackar AAA-lir den här generationen har det än så länge varit knapert med några riktiga guldkorn. Även om man räknar med hela den här... igår 23:03 Vi får mängder med bra spel, så det är väl bra spel som blir resultatet, antar jag? igår 17:32 Det är storbolagens hype-våg som vänder och slår dem själva i ansiktet. De har spenderat miljarder och åter miljarder på generiska spel inriktad till alla (dvs för ingen) och minst lika mycket på marknadsföring. De vill att spelare ska vara aktiva och... igår 17:26 Bara för det är en stor studio så går högafflarna på högvarv. Grinding Gear Games (Path of Exile) och deras mtx shop (som för övrigt är asdyr trots spelet är gratis och är "valfri") drar in multum, och folk höjer dem till skyarna som Indie gudar. Hur... igår 12:54 Jag tror kanske att det har att göra med typen av spel Anthem tycks vara, en loot-shooter i samma stil som Destiny och The Division. Att det är där skon klämmer, att även om det inte är P2W är designat efter att dra in mer pengar via MTX. igår 12:44 Fantastiskt hur mycket negativa kommentarer det kan komma på en sådan positiv nyhet. Ibland undrar jag vad det är för folk som befinner sig på FZ kommentarssektion. Men det kanske såhär det är nuförtiden och jag helt enkelt får flytta mig åt sidan för... igår 12:20 Konsollspel kostar inte 350:- nytt. Ska du jämföra med Sega (konsoll) får du jämföra priset på spel till dagens konsoller, inte PC. igår 10:02 Det finns inget "p2w" i Fallout 76, så i såna fall ser ju det "framtida syftet" bra ut. igår 09:54 Man har ju blivit bränd av den här typen av spel några gånger senaste åren - Destiny, The Division, Destiny 2, etc. Men jag är fortfarande försiktigt hoppful inför Anthem. Bioware har visat mycket communityfokus och transparens senaste halvåret och det... igår 08:21
Skicka en rättelse