Löftet står fast, hävdar Bioware.

Såret från EA-utgivna Star Wars Battlefront II och de infekterade mikrotransaktionerna har knappt läkt, men Bioware lovar ännu en gång: EA-utgivna Anthem kommer inte att få pay-to-win.

Diskussionen blev återigen aktuell när Anthem-producenten Michael Gamble berättade att de som kör den kommande demon får 100 "coin" (spelets valuta) att köpa kosmetiska prylar för. Anthem har ett system för mikrotransaktioner som potentiellt sett skulle kunna fungera som det gör i exempelvis Overwatch; ren kosmetika du kan köpa för riktiga pengar, men ingen pay-to-win.

En användare menar dock att det inte finns någon garanti för att Bioware inte lägger till lootlådor med pay-to-win-syfte efter de första recensionerna. Snicksnack, svarar Gamble.

Läs ursprungliga kommentaren, så inser du att du halvt som halvt skrivit liknande *facepalm*. Så jo, jag har rätt. Köper man dyrare än vad som finns på annat håll så betyder inte det att det ej finns billigare. Därav att jag skrev 350-600. Tänk om, tänk... 06/02 Det priset var ett undantag. Man kan alltid hitta billigare, men gemene man handlar för generella priser, och de är inte 350:- . 05/02 Sent svarat, men hur kan 600-800 kr för 26 år sen vara billigare än 350(som jag betalade för gta5 på release)-600kr i dagsläget? Det där går inte ihop matematiskt för mig? Sen så är det KOSMETIKA jag försvarar, då spel ÄR billigare att köpa även om vi... 04/02 Oj sent svarat, men okey, nu tvärskjuter jag ner ditt påstående här. Jag köpte gta 5 på release för 350 kr på Amazon. På ps3, så jo, det går visst i vissa fall 04/02 Jag sa aldrig att det inte fanns några bra spel alls idag, utan att det fanns färre. Framför allt då färre AAA-lir och färre original IP, där generellt AAA-spelen idag har mindre innovation och få nya idéer, vilket listan från 2018 och 2017 tydligt visa... 20/01 Alright, jag hjälper dig om du inte orkade titta på FZ:s lista. Ett axplock från 2018 års topplista: 1. Red Dead Redemption 2 2. God of War 4. Spider-Man 6. Assassin's Creed: Odyssey 8. Battlefield 5 13. Hitman 2 14. Far Cry 5 Ett axplock från 2017 års... 19/01 Ex 2007 fps-genren Bioshock Cod MW1 Team Fortress 2 HL2 Ep2 Stalker Shadow of Chernobyl Crysis Det var en genre och då tog jag inte ens med spel som Halo 3 och Metroid Prime 3 eftersom konsol-fps inte är min grej. Sen har vi självklart massa andra spel... 18/01 Jag tror det är mycket nostalgi som spelar in när folk säger att det gjordes så mycket fler fantastiska och innovativa spel förr i tiden, och att man helt enkelt inte blir lika imponerad längre. Jag kan inte riktigt hålla med om det du skriver, men att... 17/01 Hela min poäng från början var att storbolagen (EA, Activision, Microsoft, Ubisoft osv) "spenderat miljarder och åter miljarder på generiska spel inriktad till alla". Ironin är att ett av de rikaste spelbolagen någonsin gör simpla kortspel, istället för... 16/01 Alltid lika kul när folk ändrar sig eller försöker byta spår så fort de blir motbevisade :) Ser inte det ironiska, de hoppar på en trend som vilket vinstdrivet företag som helst brukar göra. Otroligt naivt att tro att de skulle bedriva någon slags välgö... 16/01
Skicka en rättelse