Microsoft målar upp planerna för året där tävlingsinriktat kanonskjutande är en del av planen.

Sea of Thieves var förra årets roligaste spel i en hel vecka innan det snabbt seglade ut i periferin där inte ens krakens och spökskepp kunde locka in oss igen. Microsoft har dock inte gett upp på Rares sjörövartitel och i början av året släpps spelläget som kanske kan få oss intresserade igen, det tävlingsinriktade The Arena.

Det annonserades redan i november förra året men när Microsft skissade upp deras planer för 2019 nämnde de att detta ska släppas i början av året. Med tanke på att vi redan nu befinner oss i mitten av januari så kan det röra sig om veckor.

Antar du har koll på spelarantalet? Rare själva har sagt att de är nöjd med hur det ser ut nu, inte överlycklig men ändå nöjd helst med Shrouded Spoils eller vad senaste uppdateringen hette. Mja jag vet inte det jag. Då måste de givetvis leverera från... 16/01 Och det har de gjort också, finns inget som kostar till grundspelet sea of thieves, men de har inte lyckats dra tillräckligt mycket nytt folk, hur mycket de än försökt. De tapper fler spelare än vad de får in. Ett sea of thieves 2 kommer att kunna dra... 16/01 Min son önskade sig detta och eftersom det var på kraftig rea på Xbox Live så impulsköpte jag detta också. Jag tycker detta spel är fantastisk och har spelat varje dag sen juldagen. Med vänner eller familj är detta hur kul som helst. Spelet har en gansk... 16/01 Näe det tror jag inte. Hela poängen med SoT är att det ska vara ETT spel utan massvis med extra grejer man måste köpa för att kunna spela. Gamepass är i regel det ända som behöves vilket gör det enkelt för nya spelare att testa och för äldre spelare att... 16/01 Absolut, jag tror att Arena kan bli riktigt bra, men det känns som de vill lägga fokus på att folk ska kunna ha bra pvp utanför grundspelet istället för att fokusera på att pvp blir bra där det hör hemma. Sea of Friends vs Sea of Thieves etc. Atlas må... 16/01 Usch.. ett av sämsta spelen 2018. Kanske man testar igen 2020 eller 21. Kommer troligtvis att vara lika tråkigt då också men man kan ju ge det ett försök till. Finns det förövrigt någon statistik över hur många spelare som är kvar? 16/01 Spelet har fått något av en revival sen i höstas med de två senaste expansionerna, mycket folk som spelar och det är väldigt mycket mer content än vid launch. Den ständiga supporten från Rare både med (gratis) expansioner och events har börjat ge moment... 15/01 Mekaniken är ju helt sagolik, likaså att spela med vänner. Det vore nog ett monsterjobb att bygga om spelet så det får level-system och progression, dessutom skulle det förändras radikalt. Då tror jag mer på att skapa bra, annorlunda och varierat innehå... 15/01 Jag köpte SoT på rean för någon vecka sedan och har spelat det en hel del sedan dess. Vi är dock en 4-man premade nästan hela tiden vilket självklart gör att man har kul bara för att man larvar sig tillsammans, men jag måste ändå säga att jag är glatt... 15/01 Jag gillade verkligen grafiken i detta spel men fanns inget som höll en kvar man tröttnade väldigt fort. Lägg till faktioner npc ckepp så hade det varit mycket roligare. Engelsmän, holländare etc som piraterna faktist slogs mot. Jag tycktedet blev enfor... 15/01
Skicka en rättelse