Resident Evil 3-remake är "sannolik".

Nio dagar återstår innan lanseringen av Resident Evil 2-remaken. Demon är en halvtimme kort och nu avslöjar Capcom (via Wccftech) hur många timmar huvudspelet kan komma att ta.

Kampanjen du börjar med – Leon eller Claire – tar tio timmar. Andra rundan – Leon eller Claire – är kortare då de två hjältarna delar en del sekvenser. Som vi tidigare nämnt finns ju inte A/B-scenarierna kvar, vilket i praktiken gav oss fyra olika kampanjer; Leon A, Claire B, Claire A, Leon B. Det låter ändå som om Resident Evil 2 kommer ge oss mycket survival horror för pengarna.

Detta berättar regissören Kazunori Kadoi och producenten Yoshiaki Hirabayashi, som ännu inte har något att säga om Resident Evil 3-remaken, mer än att den är "sannolik". Capcom har nämnt den tidigare och då hette det att en sådan remake inte var prioriterad just då.

20 tim spel tid är helt perfekt 10tim åt var karaktär så kan inte bli bättre. Resident Evil 7 var det första man fick en Platina på. Det säger hur bra RE serien blivit. 2an lär nog bräcka 7an. 19/01 Alla länder har inte samma moms 18/01 Tekniskt sätt hade re2 4 olika scenarion, började man med claire så blev leons scenario anorlunda mot om man började med leon och vice versa. Vill minnas att det stog tex leon a eller b och claire a eller b i sparningen. 18/01 Nu erkänner jag att jag visserligen köpt ett par spel, klar minoritet, via dessa shady sidor. Dock är det ett ordentligt snedsteg att säga att det "inte är ok" att spel kostar mer eller mindre i andra länder och visar på rätt dåligt omdöme - en snittlön... 18/01 Men så är det ju alltid i andrahandsmarknad. Köper du ett begagnat ps4 spel på Tradera så är det samma sak. Pirata är väll inget alternativ då det är olagligt. 17/01 Som flera utvecklare yttrat, köper du från G2A eller liknande kan du lika gärna pirata deras spel och använda pengarna på något vettigt, för de ser ingen större del av den kakan ändå. Det finns många bra artiklar, filmer och annat material kring denna... 17/01 Kommer från piratande för inte så länge sedan men upptäckte Steam 2016 och är klar med den skiten nu (pirat). Har dock begränsad ekonomi. Nu önskar jag så klart att utvecklarna ska få tjäna cash men jag har verkligen inte den lyxen nu (lyxen är fel ord... 17/01 Otroligt onödig ton du har. Att börja kasta ord som egoism bara för att någon köper från ett ställde du inte håller med om. Tror du på riktigt att precis alla är informerade om vart alla nycklar alltid kommer från? Kanske kan det vara så att vissa är... 17/01 Inte ok att man ska betala mer för samma spel i vissa länder än andra. Så länge det är så kommer jag använda mig av G2A eller liknande sidor där spel är billigare. 17/01 Det du skriver är sant. Men mentaliteten att inte köpa nytt/fullpris har alltid funnits. Det har bara spridits till den digitala världen också. Men sen å andra sidan. Nycklarna är ju skapade på ett eller annat sätt och har inte brukats så på så sätt har... 17/01
Skicka en rättelse