Matig trailer visar nya möjligheter att finta fienden.

I snart 19 år har Creative Assembly så sakteliga utvecklat sin strategibest Total War, och framåt vårkanten är det dags för nästa del – Total War: Three Kingdoms. Det utspelas i Kina århundradena innan en viss fredsvän från Nasaret såg dagens ljus.

En av nyheterna med Three Kingdoms är spioner, som ger dig nya möjligheter att mjuka upp fienden innan du skickar dina trupper på den. Spioner kan nästla sig in hos motståndaren och göra allt från att informera om dess trupper till att lönnmörda och elda på för att starta krig. Vilket förstås kan vara till stor nytta, men det finns också risk att den svikaren låter sig rekryteras till dubbelagent.

FZ:s RTS-nestor Jocke Bennet spelade nyligen Three Kingdoms med Creative Assembly. Du läser hans intryck inom kort!

Skulle gett spelet mer än 30min känner jag. Fan att man ska ha så mycket att spela. Men får kolla in när jag får möjlighet :D bara 17 år kvar tills dottern är myndig och man får tillbaka sitt liv igen! :D 19/01 2:an är i princip samma som 1:an fast andra raser. 1:an är minst lika bra, det som är bra med 2:an är att den inkluderar allt från 1:an så man kan köra alla raser på en enorm campaign map. 19/01 Oh, intressant :D Synd att jag äger 1:an...hmm 18/01 Det visas ju i filmen att de har resurser som används för actions, och när han använder alla resurser för en väldigt dyr action har han inte råd att svara på en vidareutveckling utan får offra spionen som blir fångad. Eller kunde ha valt att avbryta för... 18/01 Alla dessa egenskaper har ju funnits tidigare. Jag har dock alltid kört med agenter avstängda. Tycker det är roligare utan. 18/01 @ClockWise: Warhammer 2 är det bästa TW jag kört sedan Rome.1 och Shogun 2. Och jag har ingen förkärlek till WH. 18/01 Det har ju funnits agenter av olika slag i Total War tidigare. Mitt stora problem med dem är att det alltid känns så slumpmässigt om de lyckas med ett uppdrag eller om de blir fångade och avrättade. 18/01 Så med andra ord, du ska nu sitta och vara extremt paranoid ifall du kan lita på din generaler å sånt! =) Men jag e helt klart imponerad och tycker det ser grymt bra ut 18/01 Jag har inte spelat Total War sedan Shogun (den första), hur har serien utvecklats? Har det blivit bättre eller sämre? Älskade Shogun nämligen. Har faktiskt Total War: Warhammar (det första) också kom jag på nu, men har inte spelat det. 18/01
Skicka en rättelse