"Vi har dess framtid helt i våra egna händer."

Skilsmässan mellan Bungie och Activision är årets hittills mest oväntade nyhet. Trots att Bungie fått cirka 880 miljoner kronor för att göra spel i Kina tillsammans med mobila Diablo-studion ser framtiden för studion ut att mestadels stavas D-E-S-T-I-N-Y. Destiny-bossen Luke Smith skriver:

Long-term, Bungie is committed to Destiny. We created the universe and we hold its future entirely in our hands.

The vast majority of the team is hard at work envisioning future experiences, enemies, and ways to play the Guardian you've been building since 2014. We're going to keep doing that.

Analytiker tror att Destiny 3 släpps 2020 och i höstas började rykten gå om att uppföljaren kommer att bli betydligt mer hardcore och rollspelsfokuserad. Vi får väl se. Klart är i alla fall att Bungie tycks ha stora visioner om framtiden för sin actionpackade sci-fi-serie.

Perkele också. Hehe. Fel printat eller hade för mig det betydde något annat. :) Aja, ActiVision är scum, Punkt 21/01 En sorts fasad? 20/01 Ja, Activision är girighet "impersonated". 19/01 Jaja alla klagar på Destiny 2 och med all rätt, men ge dem åtminstone en ny chans med 3an. Det kan faktiskt bli bra om det nu är så att de har full kreativ frihet. Mycket möjligt att stink-Activision höll dem tillbaka ordentligt. 19/01 Förvånansvärt lite om jag minns rätt av statistiken på ps4. Men det är ju inte hardcore i sig, hur . många som klarat. Där spelar faktorer in som bla svårigheten att hitta en bra komposition av spelare. För en sj som hade bra clan från dag 1 var raidsen... 19/01 Mer hardcore? Jag är nyfiken på stor andel av spelarna som faktiskt tagit sig igenom raderna i Destiny. 19/01 Jag minns hur hype jag var för D1, sen lite halvt för D2. Men var arbetslös vid båda releaserna och spelade sönder spelen och raidade samma dag som dom släpptes med begåvade spelare, så det som erbjöds blev snabbt urtvättat så att säga. Men kommer ge... 19/01 Läste fel och röstade således fel, självklart är skillmässan till Destiny och Bungies fördel. Actvision har blivit det nya EA som likt en pest förgör allt som hamnar under dess skynke. Blizzard är sig inte likt sedan de gick i säng med Actvision. Återgå... 19/01 Jo, jag är också försiktgt optimistisk till det hela. Även om jag ogillar Activision så vet jag samtidigt att alla fel med Destiny 2 (iaf innan Forsaken) inte är just pga dem. Allt efter kampanjen blev snabbt uttjatat, så som jag hört om Forsaken (av... 19/01 Ge oss ett nytt halo istället för det det där tramset nu föfaan! Halo har blivit skit och bungie gör skit. 19/01
Skicka en rättelse