Vad vill du helst se i Diablo-väg?

Avtäckandet av Diablo Immortal på Blizzcon i höstas gick ju inte så där satans bra som Blizzard hade önskat, och kritiken fortsatte trots att man flera gånger klargjort att man har flera andra Diablo-projekt på gång – inte bara till mobil. Det beskedet förstärks av en titt på företagets rekryteringssida, där det i skrivande stund finns 19 lediga tjänster för att utveckla ett nytt, oannonserat Diablo-projekt. Man söker folk med erfarenhet av rollspel till pc och konsol.

I övrigt är det oklart vad för sorts Diablo-spel det handlar om. Det har ju spekulerats friskt kring Diablo 4 i en mängd år, och många trodde det skulle utgöra huvudnumret på Blizzcon i höstas. Det surras också kring någon form av nyversion av gamla hederliga Diablo 2.

Om du bestämde på Blizzard, vad skulle företagets nästa spel bli då?

@Tsteken: Lite som att alla jublar åt Bungie/Acti. Även om det på sikt får ses som som bra för Bungie så verkar folk helt missa att de nu behöver få in kapital, dels för utveckling men också för PR. Vilken är den enklaste och snabbaste lösningen kortsik... 23/01 That, they Cain't do. 23/01 @trickeh2k: Håller med dig i stort sett. 23/01 Det har jag nog aldrig sett att det påståtts, Blizzard är sitt eget varumärke, precis som du sa. Det är inte samma sak som att vara helt fristående. Blizzard är fortfarande sin egna spelstudio men svarar till sin utgivare Activision-Blizzard. Även om... 23/01 Blizzard påstods också vara helt fristående från Activision när dem mergade. Det blir aldrig så i realiteten. Tror citatet va nåt i stil med "Blizzard is its own entity" eller liknande. Utvecklingen har gått markant hårt mot MTX stuket som kineserna gil... 23/01 Tencent har köpt aktier i bolaget, däremot ska de enligt GGG själva inte ha någon inverkan på utvecklingen. Spelar inte PoE så har ingen koll på priserna eller utvecklingen. “We want to reassure the community that this will not affect the development... 23/01 GGG Svarar till Tencent, en av världens största bolag och kinesiskt koncernimperium. Bara kolla dem HUTLÖSA priserna som dyker upp mer och mer i deras MTX Store. Tidsfråga innan det blir värre och värre nu när såpass många hakat på spelet. 23/01 Det kanske dom inte Cain 22/01 Synd att det inte var för dem som de visade upp och hypade upp det för då. Klart att det finns de som kommer spela det och en heldel som kommer slänga massor av pengar på det men 99,9% av alla som kollade eller var där på Blizzcon hade kunnat tala om... 22/01 ;) 22/01
Skicka en rättelse