Tidigare idag visade vi gameplay, nu över till de vackra omgivningarna i The FArewell Wilderness

Regeringsbildning, regersschmildring! Vem behöver sånt när man kan drömma sig bort i de vackra miljöerna i Days Gone, open world-zombieapokalypsen från Bend Studio? Tidigare idag publicerade vi lite gameplay som visar ett av många kluriga sätt du kan döda zombiehorder på. Men nu är det dags för den verkliga huvudpersonen – spelvärlden.

Sony och Bend vill i filmen nedan göra en Red Dead och visa på både dynamik och kontraster i sin öppna värld. Med glimten i ögat säger de samtidigt att spelaren inte ska bry sig – du är ju faktiskt här för att överleva.

Ser fint ut, men det återstår verkligen att se hur följsam världen är när vi bränner igenom den på en gammal motorcykel. Läs gärna våra hands on-intryck från sommarens E3.

Days Gone släpps exklusivt till PS4, den 26 april.

Bli en mästare på att spränga horder av zombies i Days Gone
Days Gone-studion redan igång med ännu ett AAA-projekt
Hands-on - Calle blir zombielunch(er) i Days Gone

Nej det lär nog inte komma spel från någon av MicroSoft, Sony eller Nintendos 1a parts studios. Kanske längre, längre fram. Tack för diskussionen. Peace. :) 24/01 Fortsatt sagt att det är en annan distributionsplattform än den egna, Steam har även en linuxvariant samt en Mac OS-variant, även om Mac OS och Linux i dagsläget är väldigt jämförbara med varandra jämfört med tiden innan OS X. OS X som är en Unix-basera... 24/01 Sony Mobile och Sony Music.. hmm inte direkt någon del utav Playstation delen utav Sony, är typ som att säga att Sony Pictures också har sin del att göra med Playstation, vilket dom inte har in i det minsta. Visserligen har Sony Mobile gjort det möjligt... 24/01 Jo, men som sagt, Sony har inte heller släppt några spel från sina 1a parts studios på vare sig PC eller någon annan platform, varför man ska påpeka att den ena är bättre än den andra när dom faktiskt gjort likadant förstår jag icke. 24/01 Inga av dessa titlar är från MicroSofts egna 1a parts studios. Sorry för upprepningen. 23/01 Det första som dyker upp i huvudet är svenska Helldivers. https://store.steampowered.com/app/394510/HELLDIVERS_A_New_Hell_Edition/ Sedan finns spel som Tiny Metal både på PC och Switch. https://www.nintendo.com/games/detail/tiny-metal-switch#game-info 23/01 Vi har redan gått igenom detta. Steam är inte en plattform, det är en återförsäljare på Windows (ett OS som ägs av Microsoft). Så oavsett vad din poäng är så är detta inte relevant till det du vill förmedla. Återkom när du kan göra en jämförelse som fak... 23/01 Vilka spel har Sony gett ut på PC och Switch om jag får fråga? Har inte heller sett deras första-parts studios ge ut t ex The last of Us till PC, eller Gran Turismo? SOE-spelen räknas inte då dom har PC-spel som sin grundbas. Crash Bandicoots utgivning... 23/01 https://variety.com/2018/gaming/news/windows-steam-xbox-1202911522/ "The games coming to Steam and PC disc are “ReCore: Definitive Edition,” “Super Lucky’s Tale,” “Disneyland Adventures,” “Rush: A Disney-Pixar Adventure,” and “Zoo Tycoon: Ultimate Anima... 23/01 Titlarna som släppts på Steam är inte utvecklade av deras egna 1a parts studios som Forza MotorSport, Forza Horizon, Gears of War, Halo serierna. 22/01
Skicka en rättelse