Saker hinner ändras till fullversionen.

Ungefär* tre veckor återstår innan Anthem släpps, men trevligt nog föregås releasen av en hederlig gammal demoversion som ger dig och dina lagkompisar ett smakprov av Biowares Destiny-sneglande multiplayer-action. Nu berättar Mark Darrah, spelets exekutiva producent, att demon kommer skilja sig en del från fullversionen.

Demoversionen är äldre än vad fulla spelet kommer vara vid release, detta eftersom man låste innehållet för sex veckor sedan (inga buggfixar sedan dess). Händelserna börjar "mitt i", det vill säga inte från början, och du får klara dig utan tutorials, räkna med helt annan balans och ekonomi, och pc-kontrollerna är "mindre nyanserade" än i fulla spelet.

Demoversionen av Anthem släpps för alla den 1 februari, till pc (Origin), PS4 och Xbox One. Men EA vore inte EA om saker bara hade ett releasedatum. Således, om du förbokar spelet eller prenumererar på EA Access eller Origin Access får du spela en så kallad VIP Demo redan till helgen, den 25-27 januari.

Vi utvecklar en mycket större, långt mer avancerad produkt, och vårat integrationsflöde kräver inga sex veckor. Det är mycket möjligt att det är något steg som gör det svårt att korta ner tiden till mindre än sex veckor, och det var det jag undrade över... 24/01 Vet inte var jag ska börja, har du verkligen ingen realistisk bild av utveckling seriöst ? Suck. 6 veckor är ingenting i dessa sammanhang. Spel går guld månader innan release bara för att kunna distribueras.. Demon ska kodas, levereras och anpassas spec... 23/01 Tänkte göra så först för att ge mig själv en nyckel till PSN. Men kom på att det blir smidigast att bara chansa och köpa. Är det skräp så är det typ ett gäng öl och några kebabtallrikar mindre bara. 😂 23/01 Fan vad bra att ett demo kommer ut till alla som vill testa. Hade för mig att de begränsade demot tidigare för alla som förhandsbokat Anthem. Ska absolut prova på demot via EA Origin. Hoppas att spelet är roligt för den som föredrar att lira ensam. 22/01 Varför då? Vad är det som skulle ta sån tid? 6 veckor är enormt lång tid. 22/01 visst, men är det för stora skillnad kan man ju bli besviken vid realese, eller kanske inte köpa alls. Sen kan det givetvis oxzå gå åt andra hållet :P Tycker alla fall de ska vara ganska lika. 22/01 Tips, du behöver inte förköpa för vip access. om du går med i "basic" origin klubben (vet inte vad den kallas) så får du 4 vip nycklar. Kostar bara 40kr och der dessutom access till en del andra spel så som titanfall 2. Nu tror jag ifs demot kommer vara... 22/01 Det är väl inte så konstigt , de går åt mycket tid & resurser att grena av och publicera ett demo, inget man gör på en kafferast direkt. 6 veckor är ändå relativt lite tid i dessa sammanhang. 22/01 Var skeptisk i början sedan man blivit blåst av både Destiny 1 & 2. Men ju mer jag forskar i spelet desto mer taggad blir jag. Blir förköp och spela VIP på Fredag. Inget vettig kommer förän i April då Days Gone kommer iallafall. Så värt att ge det en... 22/01 De utvecklas troligtvis på två olika grenar. Tänk lite som att du skulle måla två likvärdiga konstverk, men du väljer att ha ett konstverk som din huvudsakliga gren. Ditt sekudära verk kan ha varit klart i flera månader (demot), medan du arbetar på det... 22/01
Skicka en rättelse