Passa på att nominera skjutdon till nästa omröstning.

Alla har vi våra favoriter när det gäller vapen i spel och tråden som @freakon skapade blev snabbt populär, med mängder av exempel på folks förstahandsval. Så populär att det nu har börjat skapats omröstningar inom olika kategorier och först ut var närstridsvapen, en omröstning som avslutades i början av veckan. Det blev en tight strid om förstaplatsen men kofoten från Half-Life segrade till slut, tätt följd av Master Sword från Zelda och och Leviathan Axe från God of War på delad andraplats.

Nästa omröstning startar på fredag och då ska det bästa skjutdonet koras, varför det är hög tid att nominera dina favoriter. Detta gör du direkt i tråden.

Inget gjorde mig så förbannad som att få mina units konverterade på distans i AoE. Särskilt när jag körde väldigt casual och gillade spawna in fusk units som ÄVEN DOM blev övertagna av fienden och började mörda alla mina units istället. igår 19:45 Om ni nu valt något från Final Fantasy VII så borde Bahamut ligga långt ner. Vad som borde ligga med är https://www.youtube.com/watch?v=heL6FCojAbI (Knights of the Round) igår 15:00 Jag lägger min egna lilla röst på Shield Rod i Castlevania SOTN (trots att den inte finns på listan) Snacka om mångsidigt vapen. igår 13:07 Nominerar till nästa omröstning, stationära vapen/fordon. Gissar att flygplan hamnar i denna genre? Warthog - Halo https://www.youtube.com/watch?v=hLNEMn7TlAQ AC130 - Call of Duty: Modern Warfare https://www.youtube.com/watch?v=5559ThBNz0A A-10 Thunderb... igår 09:50 Alltså, när jag såg "Wololo" i listan så kände jag hur det blev alldeles armt i hjärtat, men ska jag vara ärlig mot mig själv så är det Chain Lightning, oavsett spel, som alltid varit och antagligen alltid kommer vara min favorit <3 ...hedersomnämnande... 19/02 Min röst föll i slutändan på Psi Storm från Starcraft. Mer tillfredsställande sätt att döda underlägsna livsformer finns trots allt inte. Övervägde även Warp från Mass Effect. Eftersom jag inte kunde komma ihåg exakt var förmågan gör valde jag dock bot... 19/02 Hmm Wabbajack från Skyrim är nog den första jag kommer och tänka på. 19/02 Själv skulle jag säga första generationen av Eaglehorn (Diablo 2). Effekten av ”ignore targets defence” var en gudalik kraft som är svår att glömma! 19/02 @Freakon: Fixar! 19/02 @Carl Johansson-Sundelius kan vi få lite draghjälp för att öka antalet röster? :) 18/02
Skicka en rättelse