Vissa spelår är mer magiska än andra.

Vi kan skatta oss lyckliga över många förträffliga spelår och 2007 är sannerligen ett av de bästa vi haft. Det släpptes fantastiska titlar stup i kvarten och flera hyllade spelserier fick antingen sin början här eller nådde nya höjder. I toppen av Metacritics lista över spelen med högst betyg hittar vi bland annat: Mass Effect, Super Mario Galaxy, The Orange Box, Bioshock, Call of Duty 4: Modern Warfare, Halo 3, Crysis, World of Warcraft: The Burning Crusade och World in Conflict.

Och det är bara toppen på isberget. "Fan vilket spelår!" ropar Gurra kärleksfullt och drömmer sig bort. För mig är det nog Mass Effect jag har de absolut bästa minnena från; det första mötet med storskurken Sovereign och alla timmar ombord The Normandy. En annan favorit är konfrontationen med Andrew Ryan i Bioshock.

Nu vill jag höra vilka era bästa minnen från spelåret 2007 är, would you kindly?

På den tiden var det fortfarande mycket 1.6 och givetvis, som alla andra, en jävla massa TBC. 24/01 Exakt så var det för mig också! Var mest aktiv i Eve Online mellan 2005 till 2008. Sen, som sagt, så blev det Mass Effect 2008 för hela slanten... ;) 24/01 Nämen jävlar! Då var det 2008 jag spelade det också! Spelade på PC. Tack för den informationen Jaxz! 24/01 Bra lista där! Släpptes en del minnesvärda spel det året. -Mass Effect (Väldigt olikt något man hade spelat innan) -The Witcher (Svår att ta till sig i början men grym atmosfär!) -CoD 4 -Crysis (väntar fortfarande på en värdig uppföljare!) -Immortal Thr... 23/01 Orange box, suget efter HL2 Episode 2 och sen upptäcka Team Fortress 2, har aldrig ägnat så många timmar åt ett spel som TF2 sen dess. Sen även första Assassins Creed, kärleken till den serien började 2007 23/01 2007 var ju evigheter sen. Kommer inte ens ihåg vad jag åt till frukost i morse, så hur ska jag komma ihåg vad jag spelade år 2007? :'D 23/01 De som jag kommer ihåg att man hade mest nöje av: Portal, Half-life 2, Bioshock, Cod 4. 23/01 Team Fortress 2 och allt vad det innebar. Fantastiskt community och många nya vänner. Grymt roligt både pub och comp. 23/01 Jag var i lumpen 2007, så jag hade inte så mycket tid att spela. Men en gång, när min pluton behövde stanna kvar och vakta garnisonen så att ingen kom och snodde den över helgen, så satt vi och spelade Nintendo Wii i flera dagar i sträck i brist på anna... 23/01 I januari 2007 gick jag in på Game i Karlstad och köpte mig en Nintendo Wii. Anledningen till att jag vet att det var i januari var för att de första insatta Wii Points sattes in i slutet av den månaden. Så när jag läste på loading för några år sedan... 23/01
Skicka en rättelse