Inte nu. Snart.

Så hände det då till slut! Fem år efter urpremiären är streaming-tjänsten Playstation Now på väg att lanseras också i Sverige.

Playstation Now är en prenumerationstjänst som för en summa per månad ger dig möjlighet att streama över 600 spel från PS2, PS3 och PS4 till din Playstation 4-konsol eller Windows-pc. Många av dem kan därtill laddas hem till konsolen och köras därifrån. Den har funnits sedan januari 2014 och kostar, i Storbritannien, 13 pund i månaden eller 85 pund för ett år. Torde bli ungefär 150-200 kronor i månaden eller omkring en tusenlapp för ett årsabonnemang.

Sluten betatestning av Playstation Now börjar i Sverige (och Norge, Danmark med flera europeiska länder) i februari, och om du vill vara med anmäler du intresse här. Du måste ha fyllt 18 år.

Lanseringdatum för Playstaion Now i Sverige finns ännu inte. Wikipedia listar alla (?) spel som ingår i tjänsten.

Mer info om Playstation Now hittar du i denna FAQ på brittiska.

Enjoy. :) 06/02 Jag fick testa betan, upptäckte att jag helt plötsligt hade det på min PS4. Så körde nyss igång Red dead 1 för har aldrig spelat det. 06/02 Xbox-fanboys brukar inte gilla att Sony totalt äger Microsoft i allt. :) 25/01 Hahahaha... Var i mitt inlägg drar du den slutsatsen ifrån? Antar att du inte gillar fakta? 25/01 Fanboys will be fanboys 25/01 Återigen. PSnow är inte endast för bakåtkompatibilitet För tillfället finns fler Ps4 titlar tillgängliga på psnow än vad det finns 360 och x1 titlar sammalagt på game pass. Sen att man kan ta valfritt spel och stoppa in i x1 och det funkar är ju inte... 24/01 Jo jag känner till detta men det känns fortfarande bättre än att streama saker mot en månadsavgift. Vill bara behöva betala en engångssumma. 24/01 Värsta konkurrenten har gjort sina konsoler två generationer bakåtkompatibla. Du kan alltså ta ett spel du köpte för 15 år sedan och stoppa det i den du köper idag och det funkar. Du betalar alltså inte för den fysiska eller digitala kopia du köpt eller... 24/01 Sony stavas med O... inte Å Var har jag sagt att Microsoft inte besitter nödvändig kompetens? Det enda jag skrev var ju att xcloud kräver snabb uppkoppling. Hur snabb har jag ingen information om men med tanke på att det är spel som ska streamas till... 24/01 Ja säger du det så vet du säkert bäst.... Mig vertligen så betalar jag xbox inte hundralappar extra i månaden för att spela bakåtkompatibla spel... Gamepass innehåller alla nya titlar från MS, gör now det..? Sen är det ju synd att MS inte kan skapa en... 24/01
Skicka en rättelse