Liten spoilervarning om du inte vill se världskartan.

Det är mycket Anthem just nu: VIP-demo i helgen, egenfångad gameplay på sajten och dagsfärska hands-on-intryck. Redditorn Skrillrknight har pusslat ihop världskartan och en annan användare har i sin tur lagt pannan i djupa veck och räknat ut att det kan ta knappt fyra minuter att flyga från ena änden till den andra – och då räknar man med den allra längsta vägen.

Hela kartan finns undertill, så en liten spoilervarning utfärdas, om du inte vill se den. Uträkningen ska förstås tas med en nypa salt och inte som den faktiska sanningen. Lägg därtill det faktum att Anthem siktar på att vara synnerligen vertikalt, och plötsligt finns det betydligt fler vinklar och vrår i djupa grottor och på höga berg att ta hänsyn till. Med detta sagt:

This person did some math with the incomplete one that was posted and thought you might be fly “the longest path” in ~3.5 minutes. Unfortunately, I don’t what they mean by “the longest path” but if they mean straight line from south-east corner to north-west corner of the incomplete map. Maybe we are talking about just shy of 4 minutes as-the-crow-flies in this more complete map.

För att förstå hur mycket, eller lite, knappt fyra minuter är kan vi förslagsvis se på den här videon.

Inget spel för mig. Det första man skulle göra i demon var att leta rätt på folk och prata samt svara dem utifrån 3 val. Ingen stor fan av det upplägget så avinstallerade efter 2 minuters spelande. 03/02 Vilket om nått skulle visa på plagiat då det stela och linjära dom tog bort ur Destiny, är det som finns i Anthem. Inget av det bryr jag mig om, så fortsätt med dina artiklar om du vill, det enda jag visade var din felaktiga info om att Anthem va före.... 02/02 Faktum är att Bungie valde att göra om stora delar av Destiny helt då man först tyckte att det var för linjärt vilket skedde i mitten av 2013. "By mid-2013, most of the ground work for Destiny had been completed including lore, game engine, and many env... 02/02 Som jag oxå skriver så påbörjades arbetet med Destiny 2010, så det spelar ingen roll hur du försöker vrida det Och som jag oxå skrev "Sedan måste spelet visas upp för att kunna vara först" 02/02 Det är möjligt men 2012 hade inte Destiny släppts ännu precis som du skriver så släpptes Destiny 2014... "Although BioWare initially announced Anthem in 2017, the developer began working on it in 2012, right after the company finished Mass Effect 3, a... 02/02 Fel. Anthem påbörjades 2012, Destiny 2010. Sedan måste spelet visas upp för att kunna vara först. Anthem kom med en teaser 2014, samma år som Destiny släpptes. Kom inget gameplay ifrån Anthem förrän E3 2017 31/01 Eller hur fattar inte heller.. Anthem påbörjades dessutom före Destiny så det ju intressant att dom lyckas rippa ett spel som de var först med :D 30/01 Hur har dom rippat destiny 2 rakt av? Kan inte alls se hur dom ens liknar varandra. 29/01 Nå 4min flyg tvärs över är ju länge tycker jag, eller handlar det om långsamt tempo? Är det max hastighet i spelet så är det väll inget att klaga på kan man tycka? 27/01 På vilket sätt då? Förstår inte riktigt den likheten. Ska man dra en jämförelse känns Warframe som ett mer logiskt val 27/01
Skicka en rättelse