Häng på Gurra in i Biowares nya värld av Javelins och skadesiffror.

Lite senare i eftermiddag (start 14:00 om tekniken inte strular) kommer vi att streama ett par timmar från det pågående testet av Anthem. Gurra kommer spela från sitt Playstation 4, och ni läsare som har liknande helgplaner på samma plattform har så klart en öppen inbjudan att vara med. Släng i så fall in en kommentar nedan!

Vi har dessutom 3 nycklar att dela ut! Det är oklart om dessa är bundna till PS4 och det finns en god chans att de inte är det. Håll ett öga i chatten för mer information om detta. Nycklarna kommer att delas ut under streamen.

Vi ses klockan 14!

Uppdatering:

Tack till alla som var med och kollade trots buggar, loading screens och ett jäkla hoppande mellan olika streams! Jag hoppas att ni trots det fick en uppfattning om hur spelet fungerar på en lastgammal PS4. Jag klipper ihop höjdpunkterna och lägger upp en video till veckan.

Här är samtliga videoklipp från eftermiddagen:

Bara jag som är sur. Älskade Borderlands ;) Jo precis som jag skrev, smattrandet av abilities gör det snabbare men är det av godo då? Fick en nyckel till demot/betan men ska hålla ögonen på det så kanske det blir ett köp för mina ADHD vänner gillar allt... 28/01 Destiny 2 på release var ju betydligt mer långsamt och långa cooldowns på alla abilities. Anthem har snabbare gameplay lägre cooldowns och fler sätt att gå tillväga, det känns mer avancerat. Det är inte mycket skillnad på klasserna i Destiny för man skj... 28/01 När jag kollar på Gurra tycker jag att spelet inte alls ser speciellt kul ut. Sedan kollar jag på Shroud när han spelar, wow, då ser det ut som ett givet köp. Det som verkar mest intressant är "skillcapen" över hur du styr din Javelin, och den verkar... 28/01 Jag vill tillägga en sak: Det ser betydligt mjukare ut i videoklippen än vad det var att spela. Jag testade ett par timmar utan att belasta mitt stackars PS4 med att streama och fick samma resultat. FPS dyker rejält när striderna blir intensiva och Fort... 27/01 Blir till att vänta på recensioner innan jag bestämmer mig. 27/01 Något jag också störde mig på är när man hoppar in i sin Javelin. Den är så oproportionerlig till en människa. Kanske en bagatell, men ska man göra en sådan cut-scene så tycker jag man ska göra det ordentligt. :D 27/01 Det man får tänka på här är att om det där är din synpunkt på spelet så borde du inte tycka om något grindigt spel överhuvudtaget. Om du gör det, t ex WoW, Diablo, Destiny osv så är inte problemet med grindandet av sig själv utan då tycker man gameplay... 27/01 @stiivn: Hub kommer finnas vid release och är separat till Fort Tarsis. Kommer bli likt Destiny p åden fronten. 27/01 Mina synpunkter på spelet. Jag har i åtanke att detta är ett kort demo och mycket kan ändras. Pro: * Tyckte det var snygg, i alla fall i Ultra upplösning och 2560x1400x144Hz. * Gillar ljudeffekterna i strid och att det är mycket som sprängs. * Enda inst... 27/01 Haters love to hate. Tror att Anthem blir riktigt bra i slutändan; flytet, grafiken och skjutmekaniken verkar rätt solid ändå. Det som blir avgörande är storyn och optimeringen. 27/01
Skicka en rättelse