Fanns där ett frö till något större?

Demohelgen för Anthem är över vi gissar att många klämde in sig i en javelin för att utforska en försmak av Biowares actionrollspel. Vi är därför nyfikna på vad dina starkaste intryck är och vad du vill se mer av för att fortsätta spela - tanken är ju ändå att detta ska vara en titel som lever vidare under en lång period.

När vi i början av januari ställde frågan "kommer du att spela Anthem" svarade 9 procent att de förbokat spelet, medan 71 procent menade att de avvaktade recensioner och annat inför ett köp. Hur ställer ni er till spelet nu?

Missa heller inte att rösta fram formkurvan för Bioware historiskt, in och sätt betyg på alla Biowares spel genom historien.

Ja för Destiny 2 har ju så mycket content, fan varenda spel som släpps har mer content vid release än vad Destiny 2 har med flera DLC och en expansion. 30/01 @gh0glund: Hör av dig om du vill köra lite co-op över PSN 29/01 Origin Access är faktiskt väldigt smidigt för att testa titlar som denna. 49/149kr för en månad, och på köpet får man mängder av andra spel. Hade folk problem på söndagen också? Det var inga som helst problem att komma in för mig, så jag undrar om de... 29/01 Trots stora problem med att komma in på servern och laddningsskärmar så tycker jag spelet är i överlag överraskande kul. Jag är fortfarande nyfiken på det här spelet så kanske blir det ett köp efter den öppna betan. 29/01 https://i.imgur.com/VkwOo4d.jpg 29/01 Har premium just nu, får köra ett tag GUI skulle verkligen behöva fixas. Jäkla konsol utseende 28/01 Har köpt origin premier för 149kr, har tänkt att testa spelet när det släpps för pre orders, och om det skulle vara så att man inte gillar spelet så är det bara att avsluta prenumerationen. 28/01 Vet inte var jag ska börja, men att betala 40 spänn för Origin Access Basic för att få spela betan och sedan det färdiga spelet i 10 timmar känns ju som en Win. Att köpa eller inte köpa är lite tidig, även ifall jag skulle kunna betala bara för att det... 28/01 @uberpwnage2.0: Jag menar specifikt en mer levande hub, vädereffekter, mer dynamiskt djurliv och en bättre fiende AI. Sådana förändringar tar tid. Men jag blir mer än gärna överraskad om jag har fel :D. Ta en titt på 2017 videon och tappa hakan xD. 28/01 @Kodesh: Du har så sant så. Jag som skrev fel. Beror på vad du menar med "stora skillnader"? Spelet kommer utan tvekan vara mer optimerat och det finns mycket vi inte fått se ännu då demot bara är en liten del. 28/01
Skicka en rättelse