En gamechanger?

Fortnite till Android- och Ios-format blev plötsligt – av allt att döma! – ett bättre spel. I de senaste patchnoteringarna berättar Epic att deras mobila titan numer har stöd för kontroll via bluetooth. En annan viktig uppdatering för somliga Android-modeller är möjligheten till 60 Hz.

Fortnite och Epic fortsätter (och fortsätter...) att skörda framgångar. Vinsten i fjol blev cirka 2,4 miljarder dollar. Som en följd av detta har Epics Tim Sweeney gått och blivit sweenrik (tack, jag hittar ut själv) och är numer rikare än självaste Valve-bossen, Gabe Newell.

Epic har som bekant också slagit upp portarna för Steamutmanaren Epic Games Store, som det senaste dygnet gjort Valve lite extra arga då Epic hux flux gjorde Metro Exodus tidsexklusivt.

Bra Spiken ^^ Dock med mina snart 36, så kan jag ju inte heller säga att du har helt fel... 31/01 I see, man vet aldrig, folk är ju seriösa med det här ^^. 30/01 @Esri: Haha, jag håller i stort sätt med dig. Bara jäklades lite med @iceman. 30/01 haha, "sweenrik"... Comedy gold! 30/01 Med tanke på att 99.9% av mobilspel är fyllda till bredden med microtransaktioner så kommer jag aldrig röra dem. Det är verkligen en miserabel upplevelse att spela på telefonen, kontrollerna är urusla och var 5min så hoppar det upp en nagscreen som tyck... 30/01 Nu skyller jag inte allt på konsolerna, även om mycket av det vi ser idag är på grund av dem. Sedan har man haft den diskussionen flera gånger: skall man "skylla" på hårdvaran, eller skall man lägga skulden på (lata/snåla) utvecklare som inte lägger til... 30/01 Det är för att du är gammal. 30/01 Nej jag förstår heller inte mig på folk som spelar på mobiler. Har spelat Fire Emblem på en emulator de senaste dagarna men inte ens det känns bra med touch kontroller. Fick mig att gräva fram mitt GBA SP istället. Mycket sämre skärm men ljusår bättre... 30/01 skulle aldrig få för mig att sitta och spela på en telefon... förstår inte vem som gör detta, och lägger pengar på det! 29/01 Jag tror att man gör det ganska lätt för sig om man skyller spelbranschen idag på konsolerna. Redan idag har vi spel som Fortnite som är i stort sett identiska på pc, mobiler och konsoler så tror inte att det kommer att ske någon radikal förändring. 29/01
Skicka en rättelse