Bioware jobbar redan hårt på mer Anthem-innehåll.

Efter helgens struliga VIP-demo siktar Bioware framåt mot den öppna demon, och (hoppas vi) en mer stabil upplevelse för spelarna. Givetvis sträcker sig planerna längre än så, och i en intervju med MMO Games hintar Biowareproducenten Scylla Costa om en ny region till spelet.

There are a lot of things coming post-launch. We have many different teams who have been working on that stuff for a few weeks already, so you can see different cosmetic items, different creatures, maybe a new region to explore! You’ll have different events, different weather states.

Med tanke på mycket EA och Bioware satsar på Anthem är det givet att vi förr eller senare får nya områden att utforska – men kanske kommer ett sådant hellre förr än senare? Nyss rapporterade vi om att den öppna världen som längst kanske bara tog några minuter att flyga igenom. I kortaste laget, tycker kanske somliga. Nya områden skulle förstås råda bot på detta.

Demot är en drygt två månader gammal build från spelet. Enligt diverse youtubers och andra som har provspelat den "riktiga" versionen av spelet så ska det vara betydligt bättre. Känns dock konstigt att de skulle slipa och putsa på ett demo när de redan... 01/02 Det hajar inte jag. Eller jo på ett sätt såklart, men har dom nytta av det till fullversionen sedan? Jag har ju fått för mig att demot är av en gammal build, som jag tolkar inte används alls, eller inte är en del av fullversionen. Gör man det enbart för... 01/02 tvivlar stark på att de lägger allt för mycket resurser så här nära en release. Vad hade du för problem? funka as bra för mig. Styrningen var ju lite kul men det ska vara fixat till release. 30/01 Vad är det som är så mycket sämre på PC en vad det är på konsolerna ? Om det handlar om att det är dålig handling när man flyger tex så ska det redan vara "fixat" när spelet går live. Men dem som kör demon kör på en gammal version där dem inte hade förb... 30/01 Ja. 30/01 @TheJudge: Så länge det handlar om Pay2Skin istället för Pay2Win, så gör det mig inget alls. 30/01 Om jag inte minns fel så, ja. Däremot behåller du din XP och lvl från vip-demon (om du spelade den). 30/01 Dom säger ju att demot ska tydligen vara flera månader gammal build, man hoppas verkligen att när spelet släpps att vi ser rejäla förändringar till det bättre. 30/01 Ursäkta att jag låter lite gammal (jag ÄR gammal) men BIOWARE... är det dom som gjorde Baldurs Gate? 30/01 Det är helt sjukt hur dåligt Anthem är på PC. 30/01
Skicka en rättelse