Släpps den 22 februari. Bland annat.

Releasedatumet för Anthem är den 22 februari. Men som vanligt på senare år ger EA köparna en mängd möjligheter att spela det tidigare, och man har nu släppt ett schema som visar vad som gäller.

Och tydlighet är ju bra. Men samtidigt kritiseras EA för att så många alternativ krånglar till releasen bortom det överskådliga, och det faktum att det behövs ett kalkylark för att visa när spelet släpps. På Twitter får @EAHelp en släng kritik blandat med humor och hån.

Anthem släpps till pc (Origin), PS4 och Xbox One den... den... Äh, kolla schemat ovan. En öppen demoversion lanseras hur som helst i kväll. För alla, samma tid, utan krångel. Bra så.

@gundemannen: Om spelet är bra blir det inte lika mycket hat. Om spelet är skräp blir det extra mycket hat. Ubisoft må ha problem med buggar och sånt, men de släpper fortfarande spel som överlag är omtyckta. De har även släppt en hel del content till... 13/02 Tycker det är spännande att EA får så mycket kritik för att dom satsar på sin premunationstjänst, vilket är helt logiskt om man ser på trender med abboneman nu. Medan Ubisoft som tar väldigt mycket extra betalt för tre dagars försprång, ett väldigt förå... 13/02 Jo och därför fattade jag inte när det kom ut, skippade det helt och nu är det för sent. 04/02 Does EA games sabotage their games on purpose or they just stupid? https://9gag.com/gag/aE2qZe9 02/02 Gör det? Ganska säker på att spelet är spelbart även utan att hänga med 1337 d00dz speltakt. 02/02 Gillar inte att dom delar upp releasen. Det tvingar en att köpa så tidigt som möjligt, för att inte halka efter. Hardcorespelare har nog clearat all content på 2 veckor så gäller att man är med från start! 02/02 Har folk helt tappat tålamodet? Förståndet verkar ju inte riktigt sitta där det ska heller, med tanke på att folk fortfarande förbokar spel. Stora spelföretag är inget annat än just företag, som tänker lite för mycket på vinst. Sluta förboka så kanske... 01/02 Humbug. Jag fortsätter nöta SW BF2 och BFV. 01/02 Folk som stödjer detta trasiga tänk måste ju göra en extra fundering? Horribelt EA, 2019 verkar ju inte vara det bästa året för er..? 01/02 Just det här hackiga, utspridda releaseandet var ju en av de sakerna som tas upp av många som ett problem i Battlefield V's dåliga release. Ganska märkligt att de fortsätter på samma spår. 01/02
Skicka en rättelse