Förladda nu, snart drar demon igång!

Efter förra veckans låsta demoversion av Anthem släpps i kväll en demo i ordets rätta bemärkelse, det vill säga fritt tillgänglig för alla. Den öppna demon verkar få samma start- och sluttider som förra veckans sluta demo, vilket innebär att du kan börja spela klockan 18 i kväll.

En skillnad mot klassiska demoversioner är att denna bara är öppen en viss tid. Du ska kunna spela fram till klockan 3 måndag morgon.

Demon körs på alla tre plattformarna: pc (via Origin), Xbox One och PS4, och du hämtar den via länkarna du just läste. Konsolversionerna kretsar kring 25 GB i storlek.

Systemkrav för pc-versionen:

Klicka för mer information

ANTHEMS MINIMISYSTEMKRAV

 • OS: Windows 10

 • CPU: Intel Core i5 3570 eller AMD FX-6350

 • RAM: 8 GB systemminne

 • GPU RAM: 2 GB grafikminne

 • GPU: NVIDIA GTX 760, AMD Radeon 7970/R9280X

 • HDD: 50 GB tillgängligt hårddiskutrymme

 • API: DirectX 11

ANTHEMS REKOMMENDERADE SYSTEMKRAV

 • OS: Windows 10

 • CPU: Intel Core i7-4790 3,6 GHz eller AMD Ryzen 3 1300X 3,5 GHz

 • RAM: 12 GB systemminne

 • GPU RAM: 4 GB grafikminne

 • GPU: NVIDIA GTX 1060, AMD RX 480

 • HDD: 50 GB tillgängligt hårddiskutrymme

 • API: DirectX 11

Bioware berättar att den här demon har optimerats och man hoppas därmed slippa mycket av det strul som drabbade förra veckans VIP-demo. Men det är svårt att förutsäga hur stort tryck det blir på servrarna, skriver man, och försäkrar att man har dygnet runt-jour för att lösa eventuellt krångel så snabbt som möjligt.

Slutligen: de som körde förra demon behåller sin progression i denna.

Jag spelade i 20 min och återvände sen till RDR2. Jävlar vilket värdelöst spel detta verkar bli i jämförelse. 03/02 Jag sitter på 60-80 fps på Ultra med Ryzen 2600 och ett 2060! Bra optimerat! Bra ljud och hyffsat spel, men är verkligen inte för alla! 02/02 Har nu testat Demot och kan äntligen prata fritt om spelet, förstår att de ville dölja saker i alphan. Vilket skräp Bioware har satt samman. Spelet har input lag, speciellt i "staden". Kontrollerna är extremt otajta, speciellt för javelin vilken är bedr... 02/02 Jag och en vän testade det igår och jag är inte alls imponerad. Klippte ihop en video till mina vänner som ej kunde testa så att de får en uppfattning utav spelet. https://www.youtube.com/watch?v=rt0pmm1roLc&feature=share Ursäktar ett par grodor som sla... 02/02 Jag testade lite när jag kom hem. Ligger runt 60 - 70 FPS på high inställningarna. Men gillar inte när det ibland droppar. Så kommer nog köra på medel. Ligger då mellan 70 - 80 FPS. Så stabillt över 60 fps. Körde igång OBS och spelade in i 60 fps på med... 02/02 Har nu kört hela kvällen! Staden man är i var lite jobbigt för min gamla dator, men ute i världen så kändes det väldigt mjukt, även fast framsen pendlade rätt mycket till och från. Är det gsync som räddar mig där? Inte haft så stora problem annars, flyg... 02/02 För er som sitter med PS4 och inte kommer in...testa att byta språk på Ps4an. Det löste mina problem med att logga in. 01/02 @kEJTLiN: Flygandet blir bättre efter man vant sig lite. Du kan ställa in känsligheten för just flygkontrollerna i inställningarna. De ska ha polerat pc kontrollerna i fullversionen de jobbar med. Sätter du Post processing to low så ska motion blur förs... 01/02 Ser ut att vara stabilt nu, eller? hähä "Performance seems worse on PC than last weekend" "Same issues from the VIP for me. Connecting to Online Services forever, then a couple error and resumes cycles until I actually get in. Then I get 95% errors tryi... 01/02 Provade nyss ett uppdrag i demon och måste säga att jag tror på stenhård flopp om inte fullversionen ger ett mycket mer polerat intryck. Är det så att man har för höga krav om man vill kunna kontrollera sin gubbe varje tiondels sekund utan att vänta på... 01/02
Skicka en rättelse