Free to play med mikrotransaktioner.

Titanfall förväntas göra free-to-play comeback i början på nästa vecka. Jeremy Hambly, videoskapare på Youtube-kanalen The Quartering med 420 000 prenumeranter, säger sig ha fått trovärdig insider-information som avslöjar planer att inte bara avslöja – utan även att släppa ett helt nytt Titanfall Battle Royale, redan på måndag. Något som det även tisslats och tasslats om på Reddit.

Om informationen visar sig vara korrekt vi räkna med någon form av miniavslöjande redan idag, troligtvis följt av en kort teaser. I videon, som du även hittar nedan, går Jeremy Hambly igenom några av de detaljer han har hört, medan han väljer att hålla vissa hemliga i väntan på ett officiellt avslöjande. Av samma anledning bör vi också ta detaljerna med en nypa salt:

  • Den officiella undertiteln sägs vara Apex Legends och utspelar sig i samma universum som Titanfall 2.

  • Respawn har stått för utvecklingen.

  • Spelmässigt känns det lite annorlunda jämfört med Titanfall 2, det påminner snarare om en blandning mellan Rainbow Six Siege och Call of Dutys Blackout-läge.

  • Spelare delas upp i lag om tre, där alla karaktärer förväntas komplettera varandra.

  • 60 spelare (eller 20 lag) på kartan samtidigt

  • Spelet är free-to-play och kommer att erbjuda mikrotransaktioner.

  • Populära streamers som Dr. Disrespect och Shroud sägs redan ha testat spelet och förväntas göra egna avslöjande på sina respektive kanaler inom kort.

  • Vi kan räkna med att spelet är tillgängligt samma dag som det utannonseras, dvs den 4 februari.

Samma här. Dock är det underhållande till och från att titta på via olika streamers som spelar det i grupp. Av vad jag sett så verkar Fortnite och Blackout flyta på bäst. Samtidigt tycker jag PUBG har en charmig klumpighet som påminner en del om DayZ. 04/02 Ja för multiplayer är det nog ingen större idé, vet visserligen inte hur det är nu. 03/02 Folk borde lära sig att hålla sig borta från spel där EA är utgivare. Dock i det här fallet så är det okay med mikrotransaktioner då det här kommer vara F2P. 03/02 Jag spelade ändå en del game modes utan Titans. Hela movement-systemet tycker jag gör det intressant på egen hand. 03/02 Och där tappade dom säkert 80% av folk va faan ska dom göra ett titanfall battle royale utan titanfalls för!? -.- Hur e spelar basen? död? 03/02 Då borde du VERKLIGEN passa på och köpa Titanfall 2 på Origin nästa gång de har rea (senast förra veckan var det nere i ~40kr), det är bland top 3 FPS single-player spel jag någonsin kört. 02/02 Titans have falled? I'll show myself out 02/02 Titanfall förtjänar bättre än vad det fått, inte perfekta spel men riktigt härliga trots allt! Bra känsla! Ska kolla in detta, visste inte ens det var på tapeten så tack för nyheten! 02/02 Tänk om de tänkt använda Titans som air drops :O Har de inte redan tänkt i de banorna så är de ute och cyklar! :) Vilka möjligheter för episkt upplägg! 02/02 Lugnt för mig så länge som det snabba rörelsemönstret kvarstår. Men eftersom det kommer att vara BR så blir det förmodligen snabba matcher eller försiktighet. 02/02
Skicka en rättelse