Apex Legends verkar ha tagits emot bra av spelarna efter att det blixtsläpptes igår kväll. Många är dock lite besvikna över att Respawn nu bekräftat att Titanfall 3 inte är under utveckling, gruppen som låg bakom de två första spelen är helt enkelt densamma som nu släppt Apex Legends. Ett spel de verkar ha långtgående planer för.

Respawn är ingen stor studio och i höst ska de som bekant släppa Star Wars Jedi: Fallen Order. I en interju med VG247 förklarar Apex Legends-designern Mackey McCandlish att man var tvungen att bygga ett helt nytt team för att kunna utveckla båda spelen parallellt. Det ska bara vara en handfull personer från Titanfall-gänget som gått över till produktionen av Star Wars-spelet.

Utvecklingen av Star Wars Jedi: Fallen Order leds av Santa Monica Studios-veteranen Stig Asmussen som slutade där för snart fem år sedan, efter att bland annat ha haft rollen som game director på God of War 3. Till skillnad från Respawns tidigare spel utspelar sig Fallen Order ur tredjepersonsvy.