Chernobylite äger rum i skuggan av Tjernobylolyckan.

Polska studion The Farm 51 har varit upptagna under senare år. De har släpps Get Even (ganska bra) och World War 3 (fick en usel start). Redan förra våren fick vi nys om Chernobylite, ett spel om "conspiracy, horror, survival, love, obsession". Nu har vi den första teasern.

Om man säger så här: det tycks vara starkare betoning på "horror" än "love".

Get Even hade väl ganska bra skräckfeeling, vill jag minnas, men det var också fasligt mycket klyschor som staplades på varandra. Det återstår att se vad Farm 51 har lärt sig.

Teasern är bara 18 sekunder kort men teamet lovar att den betydligt mer avslöjande första trailern "snart" är här. Hittills är spelet bara bekräftat till pc, men en Xbox One-önskan har uttryckts, och vi skulle inte bli förvånade om åtminstone även Playstation 4-släpp blir aktuellt.

I would pre-order ;-) 05/02 Släpp till PS4 så ger jag det en chans, antagligen :) 05/02 HA! det vore en spelhistoria i sig självt. Chernobylknight, one Chernobylnight went looking for a Chernobylfight. But instead by the taverns Chernobylight grabed a Chernobylbite. Though he didnt test his Chernobylmight he thought the evening went Cherno... 05/02 Haha jag håller med. Hade i mitt tycke varit snyggare med: Chernobylight Chernobylnight Chernobylfight Chernobylbite Chernobyl, right? 05/02 Det gör det! :) Åttiotalister säger att de härdats av alla filmer som härjade då. Jag vill se en utmaning! Ett tillfälle för FZ's läsare att bevisa sin bravado, skicka in facecam-klipp på sig själva när de möter en specifik scen i spelet, FZ redigerar... 05/02 Skulle själv påstå att det är nittiotalister som är lättskrämda. Av alla som jag rekommenderar skräck till så är det alltid nittiotalisterna som säger att de inte vågar. :p Jag har alltid drömt om ett S.T.A.L.K.E.R med mer skräck och mindre action, dett... 05/02 Ser intressant ut, blir att hålla koll på. 05/02 Om något så är ju namnet en riktig höjdare, "Chernobylite". Låter som en vegansk low-fat skräckis med tre skopor keso, exakt den blandning man vill sätta i halsen vid en jumpscare, som för alla lättskrämda åttiotalister :p . 05/02 Visste inte ens om att Get Even fanns, såg att det var rabatt på Steam (från 29,99 till typ 7,99) så det blev ett köp för att lira igenom. :D 05/02 Ska bli spännande att följa. Älskar ju skräck. Äger faktiskt "Get Even" till Steam men bara lirat 10 minuter för att sedan avinstallera o fortsätta med nåt annat. Det var pga tidsbrist o inte nåt annat. Måste ta upp det igen. Detta spelet kan ju bli nic... 05/02
Skicka en rättelse