Uppdatering: nycklarna gick snabbt åt, de är dessvärre slut. Men – eftersom varje nyckel ger möjlighet att bjuda in upp till tre vänner kan du ödmjukt fråga i kommentarerna om någon har en nyckel över.

Ursprunglig nyhet: Din gamla vän FZ bjuder in till den slutna betatstningen av The Division 2! Ubisoft har gett oss en kod (se nedan) som kan användas för att få en privat betanyckel. Denna betanyckel låter dig delta i betan på valfri plattform – pc, PS4, Xbox One. Du kan också bjuda in upp till tre vänner.

Koden kan användas totalt 250 gånger – först till kvarnen gäller. Om du inte hinner få en nyckel, fråga då i diskussionstråden till denna nyhet om någon har en över.

Instruktioner nedan, men först koden:

Koden för att få en betanyckel:

3KQA-MKF3-CUJC-MLFQ

Så här gör du:

  1. Gå till thedivisiongame.com/redeem.

  2. Logga in på ditt Uplay-konto, eller skapa ett om du inte har. För PS4 och Xbox One, länka Uplay-kontot till Sony Entertainment Network eller Xbox Live om du inte gjort det.

  3. Verifiera e-postadressen. Dit skickas din privata betanyckel och information.

  4. Välj plattform (pc, PS4 eller Xbox One). Kan ej ändras senare.

  5. Skriv in koden (den ovan).

  6. Klart! Din privata betanyckel skickas under dagen till din e-postadress och du kan förladda betan.

När du registrerat dig kan du bjuda in upp till tre vänner till betan. Det kan du göra från klockan 18 i dag, och det görs härhärifrån: thedivisiongame.com/beta.

Betan kan förladdas nu. Den börjar klockan 10 i morgon bitti och avslutas klockan 10 på måndag. Från klockan 17 på fredag blir valda delar av endgame-materialet tillgängligt.

Mycket nöje!