Åter till den nya världen.

Ubisoft har avslöjat när Assassin's Creed III Remastered släpps: 29 mars. De har också släppt en ny trailer som demonstrerar skillnader mellan remastern och det sju år gamla originalet.

Det är en väldigt orange trailer, kan vi tillägga.

Assassin's Creed III släpptes 2012 och är, namnet till trots, femte delen i serien efter originalet, tvåan, Brotherhood och Revelations. Det är något av ett svart får i serien för många, men jag tycker (och tyckte) det är utmärkt. Remaster-versionen inkluderar allt DLC + Liberation, och ingår utan extra kostnad för de som investerat i säsongspasset till Assassin's Creed Odyssey.

Man kan väl få drömma? ;) 09/02 Så du menar att dom ska göra en till remake bara för att du inte är nöjd med den? :) Skriv ett mail till ubisoft så får vi se om dom hör vad du säger. ;) 08/02 Den remaken är i mina ögon ett riktigt dåligt exempel. Vissa texturer ser helt banala ut, och förbättringarna mot originalet är inte tillräckligt för att väga upp de flertal missar som finns i de spelen. 08/02 Läste detta. PS4 can give upto 60 FPS Max how ever the FPS average of PS4 is 30 FPS PS4 can only give 60 fps for games which are less graphic demanding like original COD MW aka COD4 (Note that COD 4 was released on PS3 and during that time PS3 maxed cod... 08/02 Okej då får jag ta reda på det när jag får lite tid över. Men de bör ju vara 60FPS även på baskonsolerna med tanke på att det är gamla spel. :) 08/02 Är inte allt på 30, eller menar du ps4 pro och xbox one x? Jag har vanliga PS4 så bryr mig inte om sådant. 08/02 Har du koll på om ezio collection körs i 60FPS på Xbox one och ps4? Eller är det 30FPS som Orignalen på Xbox 360/ps3? 08/02 Det finns ju redan, var flera år sedan den släpptes, 13 sep. 2016. Har den på mitt PS4. Den heter 'Assassin's Creed: The Ezio Collection. Innehåller alla tre spelen du sa. Verkar vara jätte många som missat den för det är inte första gången jag påminner... 08/02 Hade mycket hellre sett en remaster på AC2/Brotherhood/Revelations. Ezios historia är höjdpunkten i spelserien, sen dess har det dalat ordentligt med Black Flag och Rogue som enda egentliga undantaget för min del. 08/02 *facepalm* jo jag menar Syndicate, kommer aldrig ihåg det namnet. 08/02
Skicka en rättelse