Den sluta betan av The Division 2 är igång sedan någon timme. Och som den beta det är har den buggar, två av dem så viktiga att Ubisoft och Massive gått ut med riktlinjer för att slippa dem.

Den ena buggen är att spelet tenderar att paja ihop efter ett par timmars spelande. Pc- och Xbox One-versionerna kraschar, medan PS4-varianten tenderar att tappa prestanda efter mer än tre timmars spelande. Ubisoft rekommenderar därför omstart av spelet efter två eller tre timmars speltid, för samtliga plattformar.

Bugg nummer tvä gäller spelinbjudningar. Om du får en spelinbjudan från en vän som befinner sig i spelet men du själv inte gör det kommer ditt spel krascha vid start. Lösningen är enkel (när man vet om den): var i spelet när ni skickar invites för att spela ihop.

Kända problem kommer redovisas i spelets forum, så håll koll där om du har problem. Och kom för allt i världen ihåg att lämna in rapporter om du själv stöter på bekymmer - det är ju bland annat därför man kör betor.

Betan pågår till tidigt måndag morgon. Vi delade ut 250 nycklar i går, men de tog snabbt slut. Gissningsvis/förmodligen/sannolikt ges ockå en öppen beta innan releasen den 15 mars.