Betan har buggar.

Den sluta betan av The Division 2 är igång sedan någon timme. Och som den beta det är har den buggar, två av dem så viktiga att Ubisoft och Massive gått ut med riktlinjer för att slippa dem.

Den ena buggen är att spelet tenderar att paja ihop efter ett par timmars spelande. Pc- och Xbox One-versionerna kraschar, medan PS4-varianten tenderar att tappa prestanda efter mer än tre timmars spelande. Ubisoft rekommenderar därför omstart av spelet efter två eller tre timmars speltid, för samtliga plattformar.

Bugg nummer tvä gäller spelinbjudningar. Om du får en spelinbjudan från en vän som befinner sig i spelet men du själv inte gör det kommer ditt spel krascha vid start. Lösningen är enkel (när man vet om den): var i spelet när ni skickar invites för att spela ihop.

Kända problem kommer redovisas i spelets forum, så håll koll där om du har problem. Och kom för allt i världen ihåg att lämna in rapporter om du själv stöter på bekymmer - det är ju bland annat därför man kör betor.

Betan pågår till tidigt måndag morgon. Vi delade ut 250 nycklar i går, men de tog snabbt slut. Gissningsvis/förmodligen/sannolikt ges ockå en öppen beta innan releasen den 15 mars.

Svarade i fel tråd. Trodde jag klickat in mig på Apex Legends tråden men blev fel tydligen :) 08/02 Svarade i fel tråd. My bad :) 08/02 "The amount of gamers in the world has reached 1.8 billion, with 1.2 billion gamers playing on PC. 62% of gamers use a PC while 56% use a console." Detta var 2016 dock, kan ju ha vänt nu men hittade ingen nyare statistik. Men PC har nog fler spelare tro... 08/02 Jag spelade bara igenom storyn och några timmar till i ettan men tycker detta kändes lite väl exakt likadant för att jag skulle bli jätteintresserad. Såklart kul för de som älskade ettan men jag tycker Anthem känns mycket mer intressant. 08/02 @Zimpan: ok, skulle gissa att playstations servrar är bättre än ubis pc-varianter då :> 08/02 @trickeh2k: Har aldrig haft någon login queue på betan :) 08/02 @yoggi: håller med! föredrog helt klart "gritty dark" som det var i snökaosets new york, å andra sidan ville de väl göra något nytt. själv så blev jag fett hype när jag såg e3-trailern för att sedan bli djupt besviken när det visade sig att de var i någ... 08/02 @Zimpan: Jasså? Hade jag fått gissa så hade spelarantalet varit större på PS4 än PC. Jag tror mest det har med instabilitet på servrarna, sen vet man ju inte om det finns andra nätverksrelaterade problem på PC. Spelade i en grupp om 3 personer, ju fler... 08/02 @trickeh2k: Må så vara med dem tiderna, kan ju vara servrarna som anpassas åt platformer också. Om du kör PC så har jag förståelse föf att det kan krångla då det måste vara betydligt fler spelare som kör där och som orsakar ostabil trafik. Kör själv på... 08/02 Exakt detta jag menar. Det är vad 1an borde varit och därav är jag inte nöjd. en 2a ska för mig vara en 2a och inte vad 1an skulle varit. Vill ha samma skillnad som massa effect 1 till mass effect 2. Väldigt annorlunda spelkänsla och en förbättrad spelk... 08/02
Skicka en rättelse