Okej, lika bra att erkänna. Det finns en baktanke med det här. Efter årsskiftet behövde Erik och Marcus ta en paus från helgskrivandet av nyheter och vi jagar just nu nya skribenter som kan se till att hålla förstasidan levande när vi andra gått hem. Just denna helg har vi inte kunnat lösa men med tanke på hur många intresserade vi fick i denna tråd ser det ljust ut för nästa helg.

Därför föddes en tanke om att vi gemensamt gör en kraftsamling för att fylla sajten med innehåll ändå - inlägg, diskussionstrådar eller omröstningar. Det senaste året har vi genom lite riktade insatser ökat engagemanget i forumet rejält och det är vi sjukt glada över. Därför tänkte jag ge lite tips om vilka trådar du kan grotta ner dig i och hur du startar en egen diskussionstråd.

Om du likt @Zimpan fortfarande befinner dig i Rockstars vackra cowboy-värld är stora Red Dead Redemption 2-tråden en given hållplats. Där snackas det jakt, uppdrag och allt möjligt (viss spoilervarning utfärdas). Om du istället vill ha en flygande start i tokaktuella Apex Legends finns det redan massor av tips kring spelet här, däribland mycket om vapen och ammunition (Ja, en Kent-referens!). Och på tal om just arsenaler - vi både snackar och röstar fram vilka som är de bästa vapnen i spel i denna tråd av @Freakon.

Många besöker säkert Washington DC i helgen också då betatestet av The Division 2 är i full gång. Om du söker folk att spela med har de första spadtagen till vår egna Geeks-klan redan tagits. Och hörrni, det är ju ändå helg så något gott måste man ju ändå unna sig. Men då ställs man inför det eviga dilemmat, har snacksar man och spelar samtidigt? Äter man för mycket godsaker blir man ju som bekant kurvig men det är inte den sortens böj vi menar när vi röstar fram Biowares formkurva.

Visste du förresten att 2019 är backloggens år, där du måste spela tio spel från din skämshög innan du får köpa nytt? Det är i alla fall filosofin @keffkebab kommer att leva efter under året. Alla spel är ju dock inte fullträffar och @Fredrik Eriksson ställde nyligen frågan vilken vår största spelbesvikelse är.

Puh!

Det var ju redan igångsatta diskussioner du kan hoppa in i men om du vill starta en egen debatt är det inte svårare än att trycka på den stora knappen här nere (som leder till "Allmänt spelsnack"). Vill du istället starta något om hårdvara gör du det här. Genväg för att starta en tråd i "Allmänt snack" här.

Jag ser fram emot att se ert engagemang i helgen.