Berätta om dina intryck från betan!

Massive och Ubisoft drog igång betatestning av The Division 2 i torsdags. Även om betan är sluten har många fått tag på nycklar och därmed börjat forma sina första intryck.

Dessa vill vi nu ta del av. Berätta vad du tror om uppföljaren till det stundtals stökiga men med tiden allt mer välputsade The Division. Kan det bli bättre? Har Massive fixat ettans brister? Eller är det bara fler kulor av samma sort i en fiende som fortfarande vägrar dö?

The Division 2 släpps den 15 mars till pc, PS4 och Xbox One. Slutna betan pågår till måndag morgon.

Skrev samma sak i en annan tråd. Som en expansion till ettan hade detta varit ett givet köp, men som ett eget fullpris spel känner jag att det inte är värt pengarna. Jag gillade ettan enormt mycket, och jag tyckte att tvåan var rolig att spela också.... 12/02 De har haft problem med instabilitet på DX12 länge. Jag testade första spelet igen för några veckor sedan och DX12 gav mig regelbundna hack så det gick inte att spela. Bytte till DX11 och då fungerade det bra igen. 11/02 För att jämföra första spelet The Division så va de riktigt bra spel för va beta, visst kom ju lite delta error upp lite då då. Men bortsett de så kändes The Division 2 väldigt bra optimerat inga konstiga frame drops i en väl detaljerad stad. Med min... 11/02 Det finns bra saker i spelet också, jag tycker bara att de har gjort för många ändringar som de inte kan göra så mycket med. Ljusproblemen etc antar jag att de fixar. Däremot problemet med stat-normalisering kan de inte fixa. Inte heller väntar jag mig... 11/02 Jag gillade betan skarpt, trots lite ljudbuggar och spelbuggar i spelet som jag hoppas att ME rättar till före lanseringen. Jag har spelat ut ettan + DZ och i tvåan kände jag att de har fyllt i fler möjligheter att modifiera extra prylar (drönare, bärba... 11/02 Innan Anthems VIP demo så förbokade jag D2 och hade inget förhoppningar om att Anthem skulle passa mig. Till en början i Anthems VIP så bekräftades mina aningar men under helgen växte det på mig. Efter den här helgens betaspelande i D2 har jag gjort en... 11/02 Överdrivet negativ much? De flesta nackdelarna du beskriver är saker som går att fixa innan release och OM det är ett problem så kommer det fixas. Märkte inte direkt av några av UI-problemen du beskrev heller. Ställt in det fel kanske? :) Lite väl tidig... 11/02 Division 2 är solklart sämre än ettan. The Dark Zone är ett skämt nu. För er som inte känner till det har de lagt till stat normalisering, vilket innebär att alla är lika statmässigt. Låter bra på papper, men ni kan gissa vad som redan hänt. Folk har... 11/02 Tyckte 1an fick för mycket skit eller rättare sagt kanske så släpptes det för tidigt, efter patchar och tillägg tyckte jag det var riktigt bra! 2an känns som en bra fortsättning, man har lärt av sina misstag och 2an vid släpp är vad 1an borde varit, set... 11/02 Älskade 1an och älskar 2an. Känns som vapnen har mer tyngd och en del av bullet spongen har försvunnit. Jag personligen kan knappt vänta tills release och en förbokning kändes hur gjuten som helst efter beta testen. 11/02
Skicka en rättelse