Så här ser pinsam tystnad ut.

En öppen beta av The Division 2 är ännu inte tillkännagiven, men en av utvecklarna kan ha råkat avslöja att en sån blir av.

Tungan halkade under en livestream på Twitch av helgens slutna The Division 2-beta. Utvecklaren sa då "Vi kommer fixa det där till vår öppna beta". Följt av lång, besvärad tystnad.

Sekvensen finns att se på Twitch.

Relaterat: första träffen på en sökning på sökning på "the divison 2 open beta" leder till betasidan för det slutna testet. Men, rubriken är "The Division 2 Open Beta Signup", vilket kan antyda att förberedelser pågår.

Det är förstås ingen officiell bekräftelse på en öppen beta, men det stärker det redan starka hoppet. Första The Divison betatestades både slutet och öppet innan release, och med fem veckor kvar till premiärdagen – den 15 mars – vågar vi nog tro att alla som vill testa Massives uppföljare kommer få chans innan dess.

Tack till H3lios för detta #nyhetstips!
Open beta 1-4 mars 12/02 Det försvann nog i mängden bland andra klagomål kanske :> 12/02 Samma här, känns som ett sånt himla exempel på "konsolifikation" :D ge mig enkla snabba menyer!!! 12/02 Jaså? Jag tycker mest det var ett frenetiskt klagande på bullet sponges och annan spelmekanik i ettan. Stämmer säkert att jag inte följt folks kommentarer kring tvåans beta så noga dock. Haha, ja det är inte många saker de gjort rätt vad gäller UI. 12/02 Du är definitivt inte ensam. Fult, kontraintuitivt och onödigt krångligt. Hoppades att de skulle tona ner UI't i tvåan, men det blev ännu värre. Avbrotten när man skulle köra Deconstruct på sina grejer fick mig dessutom att bli ohälsosamt upprörd. 12/02 Å andra sidan finns buggar som var direkt avgörande med även i tvåan som de antingen inte brytt sig om, eller så är det en begränsning i Snow Drop som de inte vill erkänna. Pratar om "head glitch". Sen tycker jag alltid att man hör utvecklare mena att... 12/02 Jag har extrema problem med gränssnittet i både ettan och tvåan. Det är så förbannat fult så det finns inte. Man får ju magsår av att titta på skiten, och all form av inlevelse är ju bara att glömma direkt. Förstår inte att inte folk klagar mer på den... 12/02 Att folk upplever att det känns som ett dlc till ettan är väl en rätt så subjektiv åsikt och behöver inte betyda att någon har missat nån slags poäng med spelet. Uppföljare överlag släpps alldeles för nära inpå föregångaren numera. Min upplevelse är att... 12/02 Älskade ettan (för Solo spelandet), och tyckte multiplayer var helt okay. Spelade det för kampanjen, och efter det så återvände jag för survivor läget. Sett fram emot en expansion, men en uppföljare är lika gott, det kanske kan få mig att spela lite mer... 12/02 Kan man göra skamlös reklam för Geeks egna The Division 2 klan så ska man. https://www.fz.se/forum/trad/433658-geeks-egna-the-division-2-klan-pc 12/02
Skicka en rättelse