Räkna kallt med datum för Fire Emblem: Three Houses.

I morgon kväll, klockan 23.00 svensk tid, är det dags för ett nytt Nintendo Direct. Fokus ligger (förstås) på Switch och det enda spelet som nämns är Fire Emblem: Three Houses, som vi kommer få "nya detaljer kring". Ett releasedatum, månne? Hittills har bara andra kvartalet spikats.

35 minuter ska föreställningen sträcka sig över. En döende 3DS lär ta mycket liten – om någon – plats. Andra högintressanta Switchspel är förstås det nya "tyngre" Pokémon, Animal Crossing, Luigi's Mansion 3 och Yoshi's Crafted World. Då Metroid Prime 4 sorgligt nog startat om på ruta ett kanske vi kan hoppas på något om omsusade Prime-trilogin till Switch?

Skicka en rättelse
Fire Emblem riktig besvikelse, seriöst tråkig storyn påminner lite om harry potter iom de tre husen och man är på en skola. Ja där slutar väl likheten dock. Ingen storslagen story direkt. Blir vänta på mer detaljer. Men vad jag vet idag blir det inget... 14/02 Jag skulle gärna vilja se en kort Nintendo Direct där de berättar om vilka nya funktioner som finns med i Super Mario Maker 2. Sen skulle det vara kul att veta om det är några fler olika Mario spel man kan få det att se ut som. Såg ju exempelvis att det... 14/02 Fire Emblem: Hogwarts Edition Släpps i Juli :D https://www.youtube.com/watch?v=8OwUB8gf5Ac 14/02 Originalet till game boy var lite pussligt. Ett bra spel som jag själv aldrig ägde men spelade hos en kompis mycket. Kommer definitivt skaffa det till switchen 14/02 Oh remake på Zelda The Awakening, fan vad underbart ! 14/02 Zeldat ser ju hur gulligt ut som helst. Om det var en dungeon man dick se i slutet känns det dock väldigt pussel pussligt på ett mobilspel-aktigt sätt vilket dock inte känns positivt.. 13/02 tycker dom gott kunde släppt zelda till både switch och 3ds :( 13/02 Två spel från ryktet stämde. Super Mario Maker 2 såg riktigt roligt och bra ut. Ett givet köp. Att det nya 2D spelet skulle visa sig vara en ny version av The Legend of Zelda: Link's Awakening kom både som en överraskning och inte. Det har ju tidigare... 13/02 Ser fram emot detta, ska bli kul att se vad som kommer. Hoppas på att en del av ryktena är sanna. 13/02 A hat in time är enda jag vill see känner jag 13/02