Om du gillade det första spelet ser det här riktigt lovande ut.

Idag är det kärlekens dag och älskade du det första Hollow Knight får du en present som är bättre än både blommor och choklad - annonseringen av en uppföljare. Team Cherry har släppt en första trailer från Silksong som skryter om saker som 150 nya fiender, fler platser att upptäcka och mängder med nya leksaker.

Explore a vast, haunted kingdom in Hollow Knight: Silksong, the sequel to the award winning action-adventure! Discover enchanting secrets and face foes in lethal, acrobatic combat as you ascend to the peak of a land ruled by silk and song.

Hollow Knight: Silksong is the epic sequel to Hollow Knight, the epic action-adventure of bugs and heroes. As the lethal hunter Hornet, journey to all-new lands, discover new powers, battle vast hordes of bugs and beasts and uncover ancient secrets tied to your nature and your past.

Något släppdatum fick vi inte än men vi vet att det släpps till Windows, Linux och Nintendo Switch.

Underbart spel :) Suttit med det de senaste veckorna med för första gången, med 35 klockade timmar så är jag fortfarande inte trött på det, brukar annars tröttna på de flesta spel efter 10 timmar. En del frustrerande svåra bossar dock! 15/02 Spelet har nu steam sida: https://store.steampowered.com/app/1030300 in och wishlista! 14/02 Med drygt 60 timmar spelade i föregångaren så lär ju detta bli självklart för min del. 14/02 Jag gillade allt på papperet med Hollow Knight, men det var för dystert och svårt för mig i praktiken så jag fastnade absolut inte. 14/02 Det blir ett köp direkt! 14/02 Nice! Hollow Knight var riktigt bra på nintendo switch :). 14/02 Älskar Hollow Knight! Håller precis nu på att köra igenom det för första gången. Har varit lite ledsen att jag börjat närma mig slutet, så det är mer än välkommet med en uppföljare! Samtidigt är det riktigt imponerande av Team Cherry på två(?) man, att... 14/02 De bossar du beskriver kvalar inte ens in på topp fem (kanske t.o.m. topp tio) svåraste för mig (vet att det är högst personligt). Nightmare King Grim (en dlc-boss) rankar jag som en av mina bästa spelrelaterade prestationer på säker tio år. Jag förstår... 14/02 Hollow Knight var bra tills det blev frustrerande svårt. I alla fall för mig. Har inte reaktions förmågan att hantera de senare bossarna. Kom till där man skulle slås mot 5 till 8 stycken likadana bossar som rulla om kring samt andra versionen av robot... 14/02 Ja en uppföljare till 2017 års bästa spel tackar man ju inte nej till. 14/02
Skicka en rättelse