Drog hem 5/5 av FZ:s recensent.

Fler nyheter från gårdagens Nintendo Direct. Senaste i raden av spel att få en version på Nintendos plattform är succén Hellblade: Senua's Sacrifice, som fångade hjärtan på såväl recensenter som spelare med sitt långmälda patos, och spännande utforskande.

I vår recension skrev Andreas Eklöv att bland annat: “Att detta kostar dig mindre än hälften av vad en typisk speltitel kostar känns nästan som ett rån, och blir det en framgång kan Ninja Theory visa vägen för andra utvecklare som vill satsa på unika idéer som utgivarna inte vågar satsa på.”

Ninja Theory köptes nyligen upp av Microsoft, och vi väntar spänt på att se vad de kan göra med, förhoppningsvis, större ekonomiska muskler i ryggen.

Switch-versionen släpps någon gång i vår.

Skriver under på detta. Det är nästan löjligt så bra ljudet blir i lurar. 15/02 Fantastiskt spel som lever kvar i sinnet långt efter att man klarat det. Om någon nykomling är sugen: SPELA MED HÖRLURAR. Spelet har väldigt bra binaural audio som också utgör en stor del av upplevelsen. 14/02 Alltså gillar ju inte hack n slash egentligen, men älskar en bra berättelse med höga produktionsvärden. Så ja! Har bara spelat en timme God dock, ska köra klart Red Dead först. 14/02 @Joakim Bennet: Om du gillar cinematisk hack n' slash i kvalitetsproduktion så borde ju senaste God Of War ha varit right up your alley. 14/02 Hellblade var mitt GOTY det året det släpptes. Det hade tråkig fighting system som många andra spel gjorde så mycket bättre. Men för mig är det karaktärer och storyn som får mig av slukas och det gjorde det här spelet. Så fantastiskt jävla bra spel. Såg... 14/02 Ja Heavenly Sword hade något speciellt, trots att jag egentligen avskyr den sortens gameplay (fightingen). Men det är något med deras produktioner som doftar kvalitet. Enslaved var mer min sorts spel overall, och även där var ju produktionen så tight.... 14/02 Så kan det vara. Jag förstår att man ibland måste prioritera. Men då tycker jag själv att detta spel inte har det största fokuset. Men de avgöra nog detta bäst själva. Kanske bara är jag som ser andra saker som viktigare och då finns det ju andra källor... 14/02 Garanterat xbox live login med achievements till detta! 14/02 Har aldrig spelat detta. Kanske värt att köp! 14/02 Mycket trevligt detta! 14/02
Skicka en rättelse