Julafton i februari för Nintendofans.

Nintendo Direct kan ses i efterhand här, och den är väl värd din tid. För er andra kommer här en sammanfattning av allt som skedde under gårdagens Nintendo Direct.

  • Fire Emblem: Three Houses försenas från andra kvartalet till 26 juli.

  • The Legend of Zelda: Link's Awakening till Game Boy får en Switch-remake. Mer här!

  • Super Mario Maker 2 är en grej, och spelet släpps redan 2 juni. Läs mer!

  • Fantastiska Hellblade släpps till Switch under våren. Mer om'et här!

  • Astral Chain är ny action från Platinum Games. Och Bayonetta 3? Man "jobbar hårt".

  • Dragon Quest XI S: Echoes Of An Elusive Age: Definitive Edition är en lång titel. Höstrelease.

  • Tetris 99 är ute och är Nintendos svar på battle royale-trenden.

  • Oninaki är nästa JRPG från I am Setsuna- och Lost Sphear-studion. Släpps i sommar.

  • Final Fantasy IX är ute nu till Switch (och Xbox One), sjuan släpps 26 mars.

Det hände en del annat också – Rune Factory 5 utvecklas! – men här har ni några av de största nyheterna från gårdagen. Och med allt detta sagt: nu blir det trailerkalas!

@Traveller in time: Tack för ett bra svar! Kanske värt att kolla lite närmare på detta då jag gillade Stardew Valley. 17/02 Va tusan är "Dead by dayligt" för jäkla Jason plagiat :D Det titel namnet är väl också upptaget :p 14/02 Alright, utan att gå för långt in i det, jag menar jag ska försöka. :) Rune Factory serien är en spinoff på Harvest moon. Skillnaden mellan klassiska harvest moon spel och RF är ett starkare story drivet fokus och strider i en fantasy värld, till skilln... 14/02 Harvest Moon och Rune Factory är RPG spel som fokuserar mycket på att odla grödor, inte bara banka monster. 14/02 Jag fattade knappt ingenting av vad det är för spel. Du verkar ju gilla det så du kanske kan ge en liten overview? :) 14/02 Gör det, inte för att 3ds versionen är dålig, den är fantastisk enligt mig. Men switch versionen med upphottad upplösning och tillägget newlywed mode som lägger till flertalet story baserade uppdrag och cutscenes. Det gör att spelet inte tar slut efter... 14/02 Jag är så tvådelad just nu. Älskar, fullkomligt älskar Rune Factory och har alla spel i serien. Alltså borde jag var upp över molnen med nyheten att det faktiskt kommer ett spel till. MEN! Jag har ingen switch och kommer inte ha råd med en på väldigt... 14/02 Vi är lite intresserade av Rune Factory spelen här hemma, men eftersom Rune Factory 4 även släpps till Switch så blir det nog att man skippar att köpa 3DS versionen. 14/02 Ett nytt hack n' slash till switchen verkar ju lovande 14/02 tetris battleroyale! 14/02
Skicka en rättelse