Jonglering med fiender i en färgglad apokalyps.

Bethesda har släppt på ytterligare en adrenalindrypande gameplay-video från kommande Rage 2. Videon sägs vara tagen från en version av spelet som ännu inte nått betastadiet, men det ser relativt polerat ut redan nu (lite "clipping" på fiender till trots).

I videon får vi se mer av spelets ikoniska fiendejonglering när spelaren tar sig fram mot en av de "arker" som ska finnas utspridda i världen, där vi kommer få tillgodogöra oss diverse nya förmågor.

Uppvisningen avslutas med vad som verkar vara en bosstrid mot en mech med en förkärlek för sjöminor. Vi bevittnar även hur bossen får sina armar avskjutna efter lite koncentrerad eldgivning.

Calle titulerade spelet ett "våldstivoli" i sin förhandstitt och prisade mängden aktiviteter som finns att tillgå.

Rage 2 utvecklas av svenska Avalanche och planeras att släppas 14 maj.

Samma här, lite som Doom 2016 och Bulletstorm i en mix. 19/02 Jag hoppas verkligen på Generation Zero. Men är även lite rädd att även det spelet kommer vara innehållsfattigt :( Är det inte lite så redan? Speciellt för multiplayerspel där många spel redan har otrolig grinding eller köp direkt med riktiga pengar. 18/02 Jag fick också den känslan vid striderna. ;) 17/02 Borderlands är det du? 17/02 Varför skulle man bli tvingad att ta alternativa vägar, då blir det ju MER korridor än om det är upp till dig hur du vill röra dig över världen. Att följa en annan som spelar säger ju väldigt lite om hur du kan röra dig liksom. I en korridorshooter är... 17/02 Det som stör mig mest är att de låst BFG enbart i collectors och deluxe. De gjorde samma sak med "super-shotgun" i första rage (fast då var det i anarchy edition som är standardutgåvan). Köpte grundspelet för 80kr på rea samt +25kr för expansionen. Man... 17/02 Enklare svårhetsgrader lol, 95% av dagens spel är ju handhållning delux. Så fort folk inte får en kompass till exakt vart de ska och en sparning 2 sec innan de dör så gnäller dem. Jag tycker de är sjukt underhållande att folk klagar på att Re 2 remaken... 17/02 Fast eftersom det ingår i Deluxe-edition som kostar 899 SEK (Fuskkoder & Framstegshjälp) så betalar man ju riktiga pengar för det? Du betalar för ett easy-mode. Svårighetsgrader har varit gratis förut. Tydligen kan man köpa dessa saker med ingame-valuta... 17/02 Som jag förstått det är det inget man kan köpa med riktiga pengar. Men jag håller med om att det är lite oroväckande. 17/02 Ingen som pratar om att Rage 2 verkar sälja saker i spelet ("Offers in-app purchases")? Eller gäller detta bara EA? EDIT: https://www.forbes.com/sites/erikkain/2019/02/15/cheat-codes-and-xp-boosts-wont-cost-real-money-in-rage-2 https://twitter.com/RAGEg... 16/02
Skicka en rättelse