Plötsligt känns min spelsamling mindre exklusiv.

Sugen på att köpa en tidig utgåva av Super Mario Bros. till NES i nästintill nyskick? Då lär du få tömma ett antal sparbössor, för ett sådant exemplar har just sålts för hissnande 1,3 miljoner svenska kronor i USA.

Bild: Wata Games

Det är dock inte bara skicket som är märkvärdigt, utan även det faktum att det rör sig om ett ex från "testlanseringen" av NES i New York och Los Angeles, som det bara finns några tusen exemplar av.

Kartongen är fortfarande förseglad med sin klisterlapp (snarare än insluten i plast, som versionerna vid den faktiska releasen), och är det enda oöppnade exemplaret man känner till.

Wata Games har utvärderat skicket på produkten och gett den ett nästan perfekt betyg på 9,4.

Hur mycket pengar har du som mest lagt på ett enda spel?

Skicka en rättelse
Ja pricis, jag har också alla C.E versioner utom den första. Och sen har man ju fallit för trycket och köpt en mount eller 3 också. Då börjar det mer närma sig en 25-30k =) 18/02 Visst kostar det 129kr i månaden? Det blir ju 1548kr per år och WoW fyllde väl 13 eller något sådant nyligen så har man subbat oavbrutet blir det ju 20124kr bara där och sen måste man även lägga till priset för expansionerna. Har själv lirat sen start... 18/02 Blir nog Path of Exile för min del. Många kosmetiska prylar som man dragit på sig över åren 18/02 På den tiden förstod jag inte sånt :( köpte spel installerade å sen spel. 18/02 Som mest sålde jag av alla CS GO skins och då gick det på runt 12 tusen. Hade både köpt skinsen och vunnit. 17/02 Säkert 20.000+ Kr i WoW. När man tittar på det som klumpsumma är det ju vansinnigt. Dock har jag kört från början med kanske 25-30 månaders uppehåll så det är väldigt många timmar för alla pengar. 17/02 Privata backups var inget alternativ? 17/02 Ser fram emot unboxing-videon på Youtube! 17/02 Hade man kunnat köpa spel utan att behöva vara orolig för hur mycket det kostar så hade jag nog köpt många, många fler spel. Men jag skulle aldrig köpa ett spel som har varit exempelvis visningsexemplar för över en miljon när man kan få tag på samma spe... 17/02 Förutom sketan wow. Köpte morrowind 3 gånger då skivan gick sönder å fick repa. På den tiden fanns inte steam eller gog. Annars dyrastespel är nog Förhandsbokade den the Wicher 3. Svårt fråga. 17/02